Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κάρολος: Η αποκάλυψη που έκανε για το γάμο Ουίλιαμ – Κέιτ



Τον περασμένο Απρίλιο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον γιόρτασαν την ένατη επέτειο του γάμου τους.

Από την ημέρα του γάμου τους, έχουν μετακομίσει στο δικό τους παλάτι κι έχουν αποχτήσει τρία αξιολάτρευτα παιδιά – τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λουίς.

 

Ο γάμος τους ήταν ένα από τα μεγαλύτερα βασιλικά γεγονότα της εποχής μας και μάλλον υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εξακολουθούν να μιλάνε γι’ αυτόν σήμερα.

Ωστόσο, υπάρχει ένα στοιχείο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μόλις τις τελευταίες ώρες και μάλιστα από τον ίδιο τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος αποκάλυψε ότι έβαλε κι εκείνος το χεράκι του στην οργάνωση αυτής της τελετής, με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Σε συνέντευξή του ο πρίγκιπας Κάρολος αποκάλυψε χαρακτηριστικά:

«Μου αρέσει πολύ να προσπαθώ να οργανώνω ενδιαφέροντα, το ελπίζω δηλαδή, μουσικά κομμάτια για συγκεκριμένες περιστάσεις…κυρίως για γάμους αν το θέλει ο κόσμος. Ξέρω ότι ο μεγάλος μου γιος ήταν πολύ χαρούμενος που πρότεινα κάποια κομμάτια (κλασικής μουσικής) για το γάμο τους. Ελπίζω, ότι αυτό ευχαρίστησε κάποιους ανθρώπους” και πρόσθεσε ότι αυτό είναι κάτι που απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Στη συνέντευξη ο πρίγκιπας Κάρολος μίλησε και για τη στενή του σχέση με τη γιαγιά του, τη Βασιλομήτωρ Ελισάβετ του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία ήταν ο άνθρωπος που τον έκανε να αναπτύξει μια ιδιαίτερη αγάπη για τη μουσική.

«Η γιαγιά μου συνήθιζε να παίζει μουσική, οπότε είχα ακούσει κάτι. Αλλά υποψιάζομαι ότι η πρώτη φορά που πραγματικά άρχισε να με ενδιαφέρει ήταν όταν η γιαγιά μου με πήγε στο Covent Garden,όταν ήμουν επτά χρονών.

Νομίζω, ότι ήταν το 1956 για να παρακολουθήσω παράσταση του Bolshoi Ballet. Ήταν η πρώτη τους εμφάνιση στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτήν την απίθανη στιγμή. Με ενέπνευσε πραγματικά».