Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου δωρεάν online..



Η νέα μικρού μήκους ταινία του Γιώργου Λάνθιμου θα είναι διαθέσιμη online, δωρεάν μέχρι την Δευτέρα το πρωί στο Select Respect Festival. Πρόκειται για την πρώτη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου μετά την οσκαρική επιτυχία με την «Ευνοούμενη». Με  πρωταγωνιστές τους Ματ Ντίλον και Δάφνη Πατακιά σε σενάριο του ίδιου και του Ευθύμη Φιλίππου, το NIMIC θα είναι διαθέσιμο από σήμερα Σάββατο 21.11.20  μέχρι και Δευτέρα πρωί on line και δωρεάν στα πλαίσια του Select Respect Festival στον παρακάτω σύνδεσμο https://tv.festhome.com/festivaltv/select-respect-film-festival

Το «Nimic» έχει διάρκεια 12 λεπτών  και διηγείται την ιστορία ενός βιολοντσελίστα και μιας απροσδόκητης συνάντησης με μια άγνωστη  που έχει στο μετρό και η οποία θα έχει σημαντικές συνέπειες στη ζωή του. Εκτός από την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου στο φεστιβάλ Select Respect υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης 22 ταινιών μυθοπλασίας και 22 ντοκιμαντέρ μικρού μήκους καθώς και 9 animation με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα, δωρεάν και με ελληνικούς υπότιτλους. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα του κοινού να ψηφίζει με 1 εως 5 αστέρια για να το βραβείο κοινού.

Αύριο Κυριακή θα ανακοινωθούν οι βραβευμένες ταινίες (6 στο σύνολο) οι οποίες και θα είναι διαθέσιμες για μια επιπλέον ημέρα μέχρι και την Τρίτη 24 Νοεμβρίου.