Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η Λόνε Σέρφιγκ σκηνοθετεί την ταινία: «Η Καλοσύνη των Ξένων» και το κοινό την περιμένει με αγωνία



Στις κινηματογραφικές αίθουσες έρχεται η ταινία: «Η Καλοσύνη των Ξένων», με τους: Ζόι Καζάν, Άντρια Ράισμπορο, Ταχάρ Ραχίμ, Κάλεμπ Λάντρι Τζόουνς, Τζέι Μπαρουσέλ, Μπιλ Νάι.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Λόνε Σέρφιγκ.

Επιμέλεια: Κατερίνα Φραγκουλάκη
Απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν κοντά τις ζωές των πέντε πρωταγωνιστών. Πέντε άνθρωποι με διαφορετικά σενάρια ζωής. Με διαφορετικό παρελθόν.
0 καθένας με τη δική του ιστορία. Με τους δικούς του φόβους αλλά και με όνειρα. Με τα όνειρα εκείνα που γεννούν ελπίδες για μια καλύτερη ζωή.
Και οι πέντε θα αποκαλύψουν καλά κρυμμένα μυστικά τους. Μια ταινία που είναι σχεδόν σίγουρο πως θα συγκινήσει τους φίλους του κινηματογράφου.
Λίγα λόγια για την ταινία

Image result for The Kindness of Strangers
Στη Νέα Υόρκη του σήμερα, το ρωσικό εστιατόριο του εκκεντρικού ιδιοκτήτη Τίμοφι (Μπιλ Νάι) αποτελεί κομβικό σημείο για τις ζωές τεσσάρων αγνώστων μεταξύ τους προσώπων. Η Κλάρα (Ζόι Καζάν), μια νεαρή μητέρα που ξεφεύγει μαζί με τα παιδιά της από τον βίαιο σύζυγό της. Ο Μαρκ (Ταχάρ Ραχίμ), ένας πρώην κατάδικος και νυν μάνατζερ του εστιατορίου. Η Άλις (Άντρια Ράισμπορο), μία χαμηλών τόνων νοσοκόμα και ερασιτέχνης θεραπεύτρια. Ο Τζεφ (Κάλεμπ Λάντρι Τζόουνς), ένας νεαρός άνδρας που ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά και αναγνώριση. Σε καιρούς ραγδαίας κοινωνικής ανασφάλειας, ακόμα και οι μικρότερες συμπτώσεις μπορούν να φέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα για τους ήρωες της ιστορίας καθώς οι ίδιοι ανακαλύπτουν σταδιακά πως η ελευθερία και η ελπίδα βρίσκονται ανάμεσά τους.

Η δημιουργός άλλωστε έχει συγκινήσει πολλές φορές το κοινό της. Χάρη στο ταλέντο της έχει αποσπάσει πολλά βραβεία. Ενώ ουκ ολίγες φορές έχει κερδίσει σημαντικές κριτικές για τις ταινίες μικρού μήκους που με μεγάλο μεράκι δημιουργεί και προσφέρει στο κοινό της.
Αξίζει να σημειωθεί πως έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες: "The Birthday Trip" και "On Our Own", που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία αλλά και την αγάπη του κοινού.