Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η εταιρεία παραγωγής επιβεβαιώνει τον Σερβετάλη: Από το καλοκαίρι είχε πει ότι δεν θα παίξει στο θέατρο μόνο για εμβολιασμένους



Τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος» στο θέατρο «Κιβωτός», έρχεται να περιορίσει η ανάρτηση της εταιρείας παραγωγής Τεχνηχώρος.

Η εταιρεία παραγωγής τονίζει ότι ο Άρης Σερβετάλης είχε δηλώσει από το καλοκαίρι ότι δεν θα συνεχίσει να παίζει στην παράσταση, σε περίπτωση που η πρόσβαση στα θέατρα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους. Ακόμη, η εταιρεία Τεχνηχώρος τονίζει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη της απέναντι στους ηθοποιούς, τους εργαζόμενους και τους συντελεστές του «Ρινόκερου» και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει τις ενέργειες που θα κάνει για εκείνους.

«Ως εταιρεία παραγωγής της παράστασης ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ και βλέποντας να αναπτύσσονται διάφορες παραφιλολογίες γύρω από την αποχώρηση του πρωταγωνιστή μας από την παράσταση, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι ο Άρης Σερβετάλης είχε δηλώσει από το καλοκαίρι την πρόθεσή του να μην συμμετάσχει στη συγκεκριμένη παράσταση εφόσον τα θέατρα λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους.

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τους κλειστούς χώρους, η αποχώρησή του κρίθηκε από τη μεριά του δεδομένη.

Ως εκ τούτου, θεωρούμε καθήκον μας να αναλάβουμε την ευθύνη απέναντι στους εργαζόμενους και τους συντελεστές της παράστασης.
Οι συγκεκριμένες ενέργειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Η εταιρεία παραγωγής
Τεχνηχώρος», σημειώνεται στη δημοσίευση της εταιρείας παραγωγής Τεχνηχώρος, η οποία έγινε την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου.