Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

Hackers «μπλόκαραν» την online συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου..



Η χθεσινή online συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου ήταν sold out, αλλά αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα.

 Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί τριγύρω μας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έχει ως αποτέλεσμα να περιοριστούν οι συναυλίες και να δίνουν σιγά σιγά την θέση τους στην online ψυχαγωγία.

Αυτό ξεκίνησε κατά την διάρκεια της καραντίνας, προκειμένου οι καλλιτέχνες να διατηρήσουν την επαφή τους με το κοινό και από ότι φαίνεται πλέον γίνεται πιο οργανωμένα.

Όπως ισχύει όμως σε κάθε τι καινούργιο, έτσι και σε αυτό «κάθε αρχή και δύσκολη». Κάτι που κατάλαβε καλά ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος χθες το βράδυ ήταν προγραμματισμένο να δώσει μέσω της πλατφόρμας estage.gr.
 
 Οι φίλοι του γνωστού τραγουδοποιού μόλις έγινε γνωστό το online event αυτό, έσπευσαν να κλείσουν θέση, με αποτέλεσμα η συναυλία του να γίνει sold out.

Όταν όμως έφτασε η ώρα, το... σφύριγμα της έναρξης καθυστερούσε, με αποτέλεσμα ο κόσμος να αναρωτιέται τι έχει συμβεί.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με ένα μήνυμά του εκείνη την ώρα ζητούσε από τον κόσμο συγγνώμη για την καθυστέρηση, λέγοντας ωστόσο πως δεν ευθύνεται ούτε αυτός, ούτε οι διοργανωτές: «Μας ενημέρωσαν πως η πλατφόρμα έπεσε θύμα κακόβουλης επίθεσης. Αν συμβαίνει όντως αυτό κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ απελπισμένοι».

Τελικά η συναυλία έγινε με δύο ώρες καθυστέρηση, ενώ θα επαναληφθεί και σήμερα για όσους δεν κατάφεραν να την παρακολουθήσουν λόγω των προβλημάτων που υπήρξαν.