Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ejekt 2020: Ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού – Δεν έρχονται οι Red Hot Chili Peppers



Το φετινό Eject Festival και η πολυαναμενόμενη συναυλία των Red Hot Chili Peppers, δεν θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι, λόγω κοροναϊού.

Όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα του Eject Festival στο Facebook, το κορυφαίο μουσικό φεστιβάλ τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του φεστιβάλ:

«Είναι πια ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Αυτός ο ιός δεν πρόκειται να εξαφανιστεί σύντομα. Είναι ένα απαραίτητο βήμα και το μόνο ρεαλιστικό για την τρέχουσα κατάσταση».

Στην επίσημη ανακοίνωση του φεστιβάλ οι διοργανωτές ενημερώνουν ότι λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε φέτος είναι αναγκασμένοι να ματαιώσουν το φεστιβάλ, αφού εξέτασαν όλες τις πιθανές επιλογές όλο αυτό το διάστημα.

Είναι η πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια που το Ejekt δεν θα πραγματοποιηθεί αφού, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση που ακολουθεί, η υγεία και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων (κοινό, συγκροτήματα, συνεργάτες, προσωπικό του φεστιβάλ) είναι πάνω από όλα τα άλλα.

Το ελληνικό κοινό δεν θα μπορέσει έτσι να απολαύσει τους αγαπημένους τους Red Hot Chili Peppers στις 5 Ιουνίου στο Μαρκόπουλο, αφού ο κοροναϊός σαρώνει δυστυχώς στο πέρασμα του και τα εγχώρια μουσικά φεστιβάλ.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση: