Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Batman: Νέο τρέιλερ του με τον Ρόμπερτ Πάτινσον και την Ζόι Κράβιτζ ως Catwoman



Έπειτα από πολλές αναβολές, λόγω κορωνοϊού, ο «Batman» επιστρέφει, με τον Ρόμπερτ Πάτινσον να υπόσχεται μια μοναδική ερμηνεία στον ρόλο του Σκοτεινού ιππότη.


 
 

Το νέο, γρήγορο και περιπετειώδες τρέιλερ που κυκλοφόρησε, κάνει και τους πιο απαιτητικούς να αδημονούν.


 
 

Ο «Batman» του Ρόμπερτ Πάτινσον, σε σκηνοθεσία Ματ Ριβς, εμφανίζεται ως επιβλητική παρουσία στο Gotham City, με υποβλητική φωνή και ατσάλινο κορμί που γοητεύει. Το ίδιο και η σαγηνευτική Ζόε Κράβιτζ ως Σελίνα Κάιλ (Catwoman). Στον αντίποδα, o αγνώριστος Κόλιν Φάρελ ως Penguin.

WARNER BROS. PICTURES
THE BATMAN – Main Trailer

Ο Riddler του Πολ Ντέινο είναι σαφώς ο κύριος ανταγωνιστής στην ταινία, ως ένας κατά συρροή δολοφόνος που αφήνει αινιγματικές ενδείξεις.


 
 

Τον ηθοποιό πρωτογνωρίσαμε στη δραματική κομεντί «Little Miss Sunshine» και, έκτοτε, είδαμε να ξεδιπλώνει το ταλέντο του σε πολλούς αλλόκοτους και απαιτητικούς ρόλους, με κυριότερο αυτόν του νεαρού ιερέα που συγκρούεται με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις στην Καλιφόρνια των αρχών του 20ου αιώνα, στο δράμα «Θα χυθεί αίμα» (2007).

 


 
 

Τα 2:38 δευτερόλεπτα του νέου τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα η Warner Bros, προδίδουν μια πολλά υποσχόμενη σκοτεινή περιπέτεια. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Μαρτίου 2022.