Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

«Αντίο Ελλάδα...Oι άνθρωποι εδώ ήταν καταπληκτικοί»- Τα συγκινητικά post του σταρ του Χόλιγουντ Μικι Ρουρκ στο instagram



Μέσα από δυο άκρως συγκινητικά post στο instagram, o σταρ του Χόλιγουντ Μίκι Ρουρκ, που βρέθηκε στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας: «Man of God» (Ο άνθρωπος του Θεού), που αφηγείται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, δεν έκρυψε τη χαρά του

για την παραμονή του στην Ελλάδα μας, για τη συμμετοχή του στην ταινία αλλά και για τη συνεργασία του με τη σκηνοθέτη από τη Σερβία, Γελένα Πόποβιτς.
Ο σταρ, ο οποίος θα υποδυθεί στο φιλμ τον ρόλο του παράλυτου που θεραπεύθηκε θαυματουργικά από τον Άγιο Νεκτάριο, εκφράζει μέσα από τις υπέροχες και κολακευτικές κοινοποιήσεις του τον θαυμασμό του για την Ελλάδα αλλά και για τους Έλληνες. Ενώ αν κρίνει κανείς από τη δεύτερη κοινοποίησή του, δεν μπόρεσε να κρύψει την τεράστια συγκίνησή του για την τελευταία μέρα γυρισμάτων στην Ελλάδα.
« Αντίο Ελλάδα. Έζησα υπέροχες στιγμές στα γυρίσματα με τη σκηνοθέτη από τη Σερβία, Γελένα Πόποβιτς, που είναι στη φωτογραφία μαζί μου.
Oι άνθρωποι εδώ ήταν καταπληκτικοί. Είναι τόσο ειρηνική και όμορφη χώρα. Νιώθω ευλογημένος που είμαι εδώ, όταν όλη η κόλαση ξεσπάει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Toυλάχιστον στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να συνεχίζουν να λένε: «Aς κάνουμε την Ελλάδα σπουδαία ξανά», τόνισε μεταξύ άλλων στο πρώτο του ποστ, ενώ στο δεύτερο, φανερά συγκινημένος, έγραψε: «Μου άρεσε πολύ η τελευταία μέρα των γυρισμάτων στην Ελλάδα».