Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Άλκη Ζέη, Κώστας Ακρίβος, Σοφία Νικολαΐδου και Πέτρος Τατσόπουλος μάς διαβάζουν τα βιβλία τους



Αμέτρητες οι ώρες της απομόνωσης και του ανούσιου scrollαρίσματος στα social media; Ώρα να πιάσουμε τα ακουστικά μας και να διαβάσουμε! Οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν δωρεάν προς ακρόαση τέσσερα βιβλία των εκδόσεών τους, αναγνωσμένα με τη φωνή των συγγραφέων τους«Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο» από την Άλκη Ζέη, «Πανδαιμόνιο» από τον Κώστα Ακρίβο, «Απόψε δεν έχουμε φίλους» από τη Σοφία Νικολαΐδου και «Η καλοσύνη των ξένων» από τον Πέτρο Τατσόπουλο. Τα audiobooks είναι διαθέσιμα στο Soundcloud:

«Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο» – Άλκη Ζέη

Η Άλκη Ζέη αφηγείται την ιστορία των πρώτων είκοσι πέντε χρόνων της ζωής της, τα οποία διαμόρφωσαν τη μετέπειτα πορεία της. Μια ολόκληρη εποχή ζωντανεύει μέσα από τη συναρπαστική της αφήγηση.

Ακούστε το βιβλίο εδώ

«Πανδαιμόνιο» – Κώστας Ακρίβος

Ένα έγκλημα στο Άγιον Όρος. Ένα μυθιστόρημα που συγκρίθηκε με τη ροΐδεια Πάπισσα Ιωάννα και με το Όνομα του Ρόδου του Ουμπέρτο Έκο.

Ακούστε το βιβλίο εδώ
 
«Απόψε δεν έχουμε φίλους» – Σοφία Νικολαΐδου

Η συγγραφέας διαβάζει όλο το βιβλίο, χωρίς περικοπές. Ένα μυθιστόρημα για τρεις γενιές Ελλήνων που προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους, την ώρα που η Ιστορία δείχνει τα δόντια της.

Ακούστε το βιβλίο εδώ

«Η καλοσύνη των ξένων» – Πέτρος Τατσόπουλος

Ο Πέτρος Τατσόπουλος αφηγείται την ιστορία της υιοθεσίας που γνωρίζει καλύτερα. Τη δική του υιοθεσία. Μια υπόθεση ξεκαρδιστική όσο και συγκινητική, αν και συνήθως για τους λάθος λόγους.

Ακούστε το βιβλίο εδώ