Σάββατο 26 Μαΐου 2018 -
Ξάστερος ουρανός

27 °C

Σήμερα, 26. Μαΐου 2018

Πολιτική



Συνεδρίαση της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας - Παλαιστίνης με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Παλαιστίνης με τη συμμετοχή του επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής της Παλαιστίνης στην Ελλάδα κ. Marwan Toubassi.



Τσίπρας: "Είχαν στόχο να δολοφονήσουν τον Μπουτάρη"

Σε δηλώσεις που έκανε από τη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ισχυρίστηκε ότι η επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη είχε ως  "στόχο  ακόμα και να τον δολοφονήσουν



Αλέξης Τσίπρας: Νίκη το να κερδίσουμε έναν προσδιορισμό μπροστά από το όνομα «Μακεδονία»

Στην ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών αλλά και στο Σκοπιανό, αναφέρθηκε ύστερα από ερωτήσεις δημοσιογράφων ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεών του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.



Ορκίστηκε ο Ν. Μαδούρο

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ορκίστηκε σήμερα. Εκλέχθηκε ξανά την περασμένη Κυριακή για μια δεύτερη, συνεχόμενη εξαετή θητεία.

Μόλις τέσσερις ημέρες μετά τις εκλογές που αμφισβητούνται έντονα (σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αναγνωρίζονται καν) από τη διεθνή κοινότητα.



Ταγιάνι: «Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών»

Το ΕΚ και ο Αντόνιο Ταγιάνι προσωπικά θα συνεχίσουν να στηρίζουν ολόθερμα τους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, αναλαμβάνοντας συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την άμεση απελευθέρωση τους, διαβεβαίωσε τον επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννη, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.



Τραμπ: «Την επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσω αν θα συναντηθώ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν»

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε, πως θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα σχετικά με τη διεξαγωγή ή την αναβολή της ιστορικής Συνόδου με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, η οποία σχεδιάζεται για την 12η Ιουνίου στη Σιγκαπούρη.