Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2020 -
Μέτριο

8 °C

Σήμερα, 3. Δεκεμβρίου 2020

Τσουκαλάς: «Η μάχη για την πάταξη της ασυδοσίας των καναλιών έχει τα «πάνω» και τα «κάτω» της»Σε συνέντευξή του ο αναπληρωτής γγ Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Τσουκαλάς τονίζει ότι η μάχη για την πάταξη της ασυδοσίας των καναλιών έχει τα «πάνω» και τα «κάτω» της εκφράζοντας συγχρόνως την πεποίθησή του ότι η μάχη αυτή θα κερδηθεί για την κυβέρνηση. 

Επικρίνει δε τη ΝΔ ότι αρνούμενη να επιτελέσει το συνταγματικό της καθήκον για τη συγκρότηση του ΕΣΡ και δηλώνοντας ότι ο νόμος της κυβέρνησης είναι αντισυνταγματικός, «στην ουσία επιδιώκει να προστατεύσει τους καναλάρχες»,

Στο θέμα του χρέους υπογραμμίζει τις διαφορές με τη Νέα Δημοκρατία αλλά και με τον Β. Σόιμπλε. «Το θέμα της ανάπτυξης είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το χρέος και αυτό που λένε η ΝΔ και ο Σόιμπλε δεν έχουν επαφή με αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα», σημειώνει ο κ. Τσουκαλάς.

 

 

 

Παρουσιάζει δέσμη μεταρρυθμίσεων στον χώρο ευθύνης του, που είτε είναι σε εξέλιξη είτε προτείνονται προς υλοποίηση, ενώ κλείνοντας αναφέρει πως με μεθοδικότητα και προσήλωση στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο ωφελώντας τους πολλούς, και όχι τους λίγους όπως γινόταν στο παρελθόν. «Η απαξίωση των πολιτών στον δικομματισμό ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, δεν θα πρέπει να οδηγήσει σε συνολική απαξίωση του πολιτικού συστήματος, γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να ακούει την κοινωνία και να δίνει το παράδειγμα βελτίωσης της Δημοκρατίας», τονίζει.