Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 -
Heavy rain

6 °C

Σήμερα, 16. Ιανουαρίου 2021

Τσίπρας: Σήμερα είχαμε την πρώτη κυβερνητική απόφαση που σηματοδοτεί την έξοδο από τα μνημόνιαΓια την πρώτη κυβερνητική απόφαση «που σηματοδοτεί την έξοδο από τα μνημόνια» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στην υπογραφή των πρώτων τεσσάρων κλαδικών συμβάσεων εργασίας με την οποία, όπως υποστήριξε. «περίπου 75.000 εργαζόμενοι θα δουν άμεσα αυξήσεις στους μισθούς τους».

Με δύο αναρτήσεις του στο twitter, ο κ. Τσίπρας σχολίασε τις αποφάσεις που υπέγραψε η υπουργός Εργασίας, υποστηρίζοντας ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι «η μάχη για την ενίσχυση των εργαζομένων».

Στις αναρτήσεις του, ο πρωθυπουργός αναφέρει: 

«Σήμερα, είχαμε τη πρώτη κυβερνητική απόφαση που σηματοδοτεί την έξοδο από τα μνημόνια. Η υπουργός Εργασίας υπέγραψε για τις πρώτες 4 κλαδικές συμβάσεις εργασίας, που αφορούν περίπου 75.000 εργαζόμενους, οι οποίοι θα δουν άμεσα αυξήσεις στους μισθούς τους.

Η μάχη για την ενίσχυση των εργαζομένων συνεχίζεται και αποτελεί προτεραιότητά μας στη μεταμνημονιακή εποχή. Βήμα το βήμα θα ξανακερδίσουμε την εργασία στη χώρα μας, με όρους αξιοπρέπειας».