Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Στη Μεσσηνία σήμερα ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης



Στη Μεσσηνία θα βρεθούν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, στις 12:00 το μεσημέρι ο κ. Παυλόπουλος θα μιλήσει στο συνέδριο με θέμα: «Πολιτική, Ποινική και Διοικητική Δίκη. Αποκλίσεις και Συγκλίσεις» που διοργανώνει, στο ξενοδοχείο Costa Navarino, η Εταιρία Δικαστικών Μελετών, σε συνεργασία με τον δικηγορικό σύλλογο Καλαμάτας.

Στις 18:30 το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Καρδαμύλη, για να εγκαινιάσει την οικία που δώρισαν οι Patrick και Joan Leigh Fermor στο Μουσείο Μπενάκη.

Την Κυριακή το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Πύλο, για να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού της 192ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου.

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα απευθύνει ομιλία στις 12:00 το μεσημέρι στην εκδήλωση που οργανώνει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο Μέγαρο Χορού στην Καλαμάτα, με θέμα: «Οι μεγάλες επενδύσεις ως καταλύτης για ανάπτυξη και καλές δουλειές για όλους - το παράδειγμα της Costa Navarino στη Μεσσηνία».

Στις 17:30 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το δημαρχείο Δυτικής Μάνης, στην Καρδαμύλη και στη συνέχεια, στις 18:30, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή εγκαινίων της οικίας των Patrick και Joan Leigh Fermor.