Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σπυράκη: Δεν θα μείνει αναπάντητη η επιχείρηση λάσπης κατά της ΝΔ



Δεν θα μείνει αναπάντητη η επιχείρηση λάσπης που εκτυλίσσεται εναντίον στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και ανθρώπων κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, διαμηνύει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη.

Η κ. Σπυράκη – στον  απόηχο δημοσιεύματος που επιχείρησε να εμπλέξει  συγγενικό πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη με τον  Αριστείδη Φλώρο, το 2012, πριν έρθουν στην επιφάνεια οι παράνομες δραστηριότητες του επιχειρηματία – μίλησε στο ΣΚΑΪ κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι υιοθετεί ανυπόστατο δημοσίευμα, στρατηγική που γίνεται φανερή από την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου που ανέφερε ότι «ένα ακόμη μεγάλο σκάνδαλο φαίνεται να ακουμπά προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη».

Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει καταγγείλει ότι το δημοσίευμα  αποκρύπτει σκοπίμως το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος αναφέρεται στο δημοσίευμα ως δικηγόρος του Αριστείδη Φλώρου, υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προφυλάκιση.

Σημείωσε ακόμα ότι αποσιωπάται σκόπιμα ότι ο κ. Φλώρος διώχθηκε και φυλακίσθηκε επί διακυβέρνησης ΝΔ.

«Αναμένουμε να αποδοκιμαστεί ο πρωθυπουργός στις κάλπες ανέφερε η εκπρόσωπος της ΝΔ και σημείωσε πως ο κ. Δημητριάδης έχει κάνει γνωστό ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.