Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Το σποτ των ΑΝΕΛ για την Συμφωνία των Πρεσπών



Ο Πάνος Καμμένος, με νέο σποτ δείχνει πως το αντάρτικο εναντίον της κυβέρνησης καλά κρατεί. Στο βίντεο, ο Μέγας Αλέξανδρος παίρνει την μορφή του Ζόραν Ζάεφ (!) και η... προτομή ξεκινά να μιλά με την όψη του Σκοπιανού πρωθυπουργού. "Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν μπορεί να μιλήσει" καταλήγει το σποτ.  Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε απόψε, Τετάρτη 23.01.2019, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και έδειξε πως οι -μέχρι πρότινος- “σύντροφοί” του στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πια… εχθροί!
Κατατέθηκε το επίσημο κείμενο του Συντάγματος της ΠΓΔΜ από τον Κατρούγκαλο. Το “αντάρτικο” του πρώην υπουργού Άμυνας έχει φανεί ήδη τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα την χθεσινή του δήλωση, σύμφωνα με την οποία ήταν διατεθειμένος να υπερψηφίσει μια πιθανή πρόταση δυσπιστίας από την πλευρά της ΝΔ. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει, όχι επειδή ο αρχηγός των ΑΝΕΛ άλλαξε γνώμη, αλλά επειδή τελικά η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας.

Στην συνέντευξή του, ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε τόσο στον Αλέξη Τσίπρα, όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη: Για τον μεν πρωθυπουργό είπε ότι υπέκυψε στις πιέσεις για την Συμφωνία των Πρεσπών, πιέσεις ειδικά από την Άνγκελα Μέρκελ, κάτι που δεν είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Καρμανλής. Για τον δε επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα, στην ουσία… θέλουν την Συμφωνία των Πρεσπών αλλά δεν… το λένε, ασκώντας παράλληλα κριτική και για το ότι δεν θα γίνει τελικά πρόταση δυσπιστίας.

Πέρα από όλα αυτά, ωστόσο, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ έκανε και μια αποκάλυψη στον αέρα του κεντρικού δελτίου του σταθμού, αφού προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το νέο σποτ του κόμματος, το οποίο όπως ειπώθηκε θα δημοσιευτεί ολόκληρο αύριο, Πέμπτη 24.01.2019, ανήμερα δηλαδή της κρίσιμης ψηφοφορίας στην Βουλή για την Συμφωνία των Πρεσπών. Το βίντεο δείχνει μια προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η οποία ξαφνικά αποκτά… άλλο πρόσωπο και φωνή! Και όχι κάποιου τυχαίου, αλλά του Σκοπιανού πρωθυπουργού, Ζόραν Ζάεφ!

 

Δείτε το σποτ