Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Παπαγγελόπουλος: «Ούτε βήμα πίσω στη μάχη της διαπλοκής»



Σκληρή γλώσσα κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλά και κατά ορισμένων Μέσων Ενημέρωσης ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος καταγγέλλοντας τα για διαπλοκή και τονίζοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω για να την εξαφανίσει.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος, έκανε λόγο για «ρωμαϊκό όργιο» που γινόταν και στο οποίο, όπως είπε, «δεν συμμετείχε ο ελληνικός λαός αλλά λίγοι διεφθαρμένοι της άρχουσας τάξης» και «για πανηγύρι που τελείωσε» και τόνισε ότι «πρέπει τώρα να καθαρίσουμε τον τόπο από τους αχόρταγους».

«Από υπεκφυγές και υποκριτικές κραυγές χόρτασε η ελληνική κοινωνία. Το 1,4 δισ. ευρώ στα ΜΜΕ και τα 400 εκατ. στα κόμματα ποιοι τα πήραν και πώς; Υπήρξαν εγγυήσεις ή αέρας κοπανιστός; Τι τα έκαναν; Θα τα επιστρέψουν σε αυτόν ή τον επόμενο αιώνα;» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

 

«Ο ρόλος του καθαρισμού και εξωραϊσμού της χώρας δόθηκε από τον ελληνικό λαό σε ανθρώπους που δεν είχαν ανάμειξη στην κραιπάλη».

Ο κ. Παπαγγέλοπουλος υποστήριξε ακόμα ότι «τα δάνεια στα Μέσα Ενημέρωσης εκτός της ποινικής ευθύνης έχουν και την πολιτική διάστασή τους» ενώ επεσήμανε ότι δεν αποτελούν μόνο εγκλήματα για απιστία αλλά και για αποσταθεροποίηση της δημοκρατίας.

«Τεχνητά διατηρήθηκαν Μέσα Ενημέρωσης που πρωταγωνίστησαν ασύστολα στα προπαγανδιστικά Μνημόνια και στη διαπλοκή», υπογράμμισε ενώ μίλησε και για στημένα παιχνίδια.

Σε αυτό το σημείο, ο κ. Παπαγγελόπουλος επικαλέστηκε άρθρα δημοσιογράφων σε εφημερίδες, που όπως είπε δεν στηρίζουν την κυβέρνηση, και τα οποία απαντούν σε όσους ισχυρίζονται ψευδώς ότι η κυβέρνηση επιδιώκει το κλείσιμο του ΔΟΛ και αναγνωρίζουν ότι ο κ. Τσίπρας ξηλώνει πόντο -πόντο την διαπλοκή.

«Θέλω να διαβεβαιώσω ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε βήμα δεν κάνει πίσω στη μάχη της διαπλοκής» τόνισε ο κ. Παπαγγελόπουλος και κατέληξε:

«Είναι μοναδική ευκαιρία, τώρα που η διαπλοκή πλέει τα λοίσθια, σάπισε από τα ανομήματα της, έχασε νύχια και δόντια και δεν μπορεί να δαγκώσει, οι υγιείς δυνάμεις της χώρας να ενωθούν για να της δώσουν την χαριστική βολή. Να εξασφαλιστεί με την μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση ώστε τα ΜΜΕ να επιτελούν το έργο τους χωρίς εξαρτήσεις, ύποπτες και αφανείς διαδικασίες. Γιουσουφάκια, Καρακόλια και Βελιγκέκες να περιοριστούν στο έργο τους και να υπηρετούν τον λαό. Να σταματήσουν πια οι χαλκευμένες ειδήσεις».