Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Παπαδημούλης: Βγάζει πάνω από 6.000 ευρώ τον μήνα νοικιάζοντας διαμερίσματα σε ΜΚΟ του Σόρος..



Ακάθεκτος ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, ενισχύει τη συλλογή ακινήτων του, αγοράζοντας μαζικά διαμερίσματα σε υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας, σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”.

Ο 65χρονος πολιτικός της ριζοσπαστικής αριστεράς έχει αναδειχθεί σε δεινό μετρ του real estate, αφού στη διετία 2018-2019 απέκτησε σε πολύ καλές τιμές 16 νέα ακίνητα, φτάνοντας σε 38 τον συνολικό αριθμό των ακινήτων που ανήκουν στον ίδιο και στα μέλη της οικογένειάς του.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, που μάχεται επίμονα για να ανοίξουν τα σύνορα για τους μετανάστες, αποκομίζει ποσό μεγαλύτερο από 6.000 ευρώ τον μήνα από τις μισθώσεις των ακινήτων (15 τον αριθμό) προς τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Αναλυτικότερα, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, ο κ. Παπαπδημούλης φαίνεται ότι βγαίνει διπλά κερδισμένος από τον αριστερό αλτρουισμό του, καθώς:

-Πρώτον απέκτησε τα διαμερίσματα σε τιμές κάτω απο τις αντικειμενικές αξίες που ισχύουν στις υποβαθμισμένες συνοικίες της Κυψέλης, των Πατησίων και του Αγίου Παντελεήμονα.

-Δεύτερον, τα νοίκιασε σε τιμές που είναι πάνω από τον μέσο όρο των ενοικίων που καταβάλλονται στις συγκεκριμένες περιοχές, στις οποίες η πλειονότητα των διαβιούντων είναι φτωχοί μετανάστες ή φτωχοποιημένοι Έλληνες.

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη φορά που βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ο ευρωβουλευτής ήταν με αφορμή το Πόθεν Εσχες που δόθηκε στη δημοσιότητα και από το οποίο προέκυπτε ότι μέσα στο 2018 είχε αγοράσει 9 ακίνητα. Με αφορμή τις προηγούμενες αποκαλύψεις ο ευρωβουλευτής είχε δηλώσει ότι “δεν κρύβει τίποτα” και ότι “καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται”.

 Η σχέση με  ΜΚΟ του Σόρος 

Το όλο θέμα φαίνεται να αποκτά μεγάλες διαστάσεις, καθώς όπως αποκαλύπτεται, κύριος πελάτης-μισθωτής ήταν η διαβόητη ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος, Solidarity Now.  

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, το ελληνικό τμήμα της εν λόγω ΜΚΟ, ελέγχεται από τον στενό κύκλο του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ως πρόεδρος της ΜΚΟ εμφανίζεται ο Στέλιος Ζαββός, αδερφός του νυν υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Ζαββού, ενώ γενική διευθύντρια της ΜΚΟ, είναι η Αντιγόνη Λυμπεράκη, εξαδέλφη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!

Αν ισχύει αυτό, τότε μιλάμε για έναν Ευρωβουλευτή από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος λαμβάνει χρήματα από ΜΚΟ που ελέγχεται από πρόσωπα του στενού και ευρύτερου περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού. Πρωτοφανές!

Ποινικό ζήτημα υποθέτουμε πως δεν υπάρχει, αλλά αυτό που υπάρχει είναι πολιτικό ζήτημα και μάλιστα μείζον. Την ώρα που το προσφυγικό/μεταναστευτικό ανάγεται σε ζήτημα εθνικής ασφάλειας, πως γίνεται πρόσωπα επιφορτισμένα με ευθύνες προστασίας των εθνικών συμφερόντων (στην Ευρωβουλή και στην κυβέρνηση), να βιοπορίζονται από αυτό;