Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά διαδικτιακά με τους νέους



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε συζήτηση με νέους ανθρώπους και στελέχη της ΟΝΝΕΔ που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στην πανδημία.

 «Η πανδημία άλλαξε τις ζωές όλων μας, αλλά νομίζω ότι μας έδωσε και τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε δυνάμεις, ψυχικά αποθέματα τα οποία είχαμε μέσα μας και να μπορέσουμε να βγούμε ως κοινωνία πιο ισχυροί και πιο ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε τις προσωπικές ιστορίες νέων ανθρώπων το διάστημα του κορωνοϊού, συζήτησε μαζί τους για τις εμπειρίες τους από την καραντίνα, αλλά και τη δράση που ανέπτυξαν μέσα σε αυτήν. Ο Πρωθυπουργός εξήρε δε το γεγονός πως όλοι τους βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή εθελοντικών δράσεων για τη στήριξη των πιο αδύναμων στην κοινωνία. «Το συγκρατώ ως ιδιαίτερα σημαντική παρακαταθήκη για την επόμενη ημέρα», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στο πόσο δύσκολο πρέπει να ήταν να αντιμετωπίσετε αυτήν την περιπέτεια, μια γενιά η οποία στην ουσία ανδρώθηκε, μεγάλωσε, ενηλικιώθηκε επαγγελματικά την εποχή της κρίσης» σημείωσε συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός.