Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Λεβέντης: Prive Πάσχα κανόνισαν στη Φρεγάτα οι Τσίπρας και Καμμένος



Από το βήμα της Βουλής, ο Βασίλης Λεβέντης έκανε λογο  για «prive φρεγάτα» που  οι Ένοπλες Δυνάμεις παραχώρησαν  στον πρωθυπουργό  Αλέξη Τσίπρα και στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο για το Πάσχα.  

«Βλέπω η μια αποτυχία να διαδέχεται την άλλη. Βλέπω την Ελλάδα να είναι βομβαρδιζόμενο κτίριο από παντού. Εμένα πάντως το θέμα της πριβέ φρεγάτας μου μυρίζει εκλογές. Έτσι συμπεριφέρονταν και ο Καραμανλής το 2009» είπε χαρακτηριστικά.

«Την ημέρα του Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί πηγαίνουν σε στρατόπεδα. Πήρα να δω που θα πάει ο πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και μου ελέχθη ότι οι Τσίπρας-Καμμένος θα πάνε, αλλά δεν μπορούν να πάνε οι άλλοι αρχηγοί. Μου είπαν ότι θα ανεβούν σε φρεγάτα 12 μίλια από την ακτή. Βλέπω και τον κ. Μητσοτάκη στον επιτάφιο και τον ρώτησα αν είναι καλεσμένος και μου είπε «όχι, το κάνουν prive». Πήγε ο πρωθυπουργός και έλεγε στους στρατιωτικούς ότι είναι στο πλευρό τους και την ίδια ώρα η Τουρκία έκανε περιπάτους», ανέφερε σε άλλο σημείο ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.

Αναφορικά με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, αλλά και την διαπραγμάτευση της κυβέρνησης είπε πως «το Σαββατοκύριακο θα κληθούμε να ψηφίσουμε νομοσχέδια που δεν είναι προϊόν συμφωνίας με τεχνικά κλιμάκια που σημαίνει μονομερείς ενέργειες. Από εκεί και πέρα θα δούμε αν οι Ευρωπαίοι φοβηθούν τον κ. Τσίπρα και θα του δώσουν τα λεφτά ή θα έχουμε και πάλι διλήμματα. Κοντός ψαλμός αλληλούια».