Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κουτσούμπας: Η δική της Χρυσής Αυγής καθυστερεί επικίνδυνα



«Πέρασαν ήδη τέσσερα χρόνια από τη στυγερή και άνανδρη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από τις άλλες δολοφονικές επιθέσεις ενάντια στους εργαζόμενους, μέλη του ΠΑΜΕ, στο Πέραμα, ενάντια σε συνανθρώπους μας επίσης, που έχουν διαφορετικό χρώμα και διαφορετική θρησκεία και ακόμα η δίκη δεν έχει ολοκληρωθεί» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ στη συγκέντρωση που διοργανώνουν τα σωματεία του Πειραιά για την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

 

 

«Η δίκη καθυστερεί επικίνδυνα, οι φασίστες, οι ναζί εγκληματίες, οι δολοφόνοι, κυκλοφορούν ελεύθεροι, η ηγεσία τους συνεχίζει να στάζει το ρατσιστικό και ναζιστικό δηλητήριο από τη Βουλή και έξω από αυτή και να δηλητηριάζει την ελληνική κοινωνία», προσέθεσε ο κ. Κουτσούμπας, καταλήγοντας:

 

«Πρέπει το απόστημα να σπάσει εδώ και τώρα. Πρέπει το νυστέρι να μπει βαθιά και πρέπει κυρίως το λαϊκό νυστέρι να μπει βαθιά και στο σύστημα που τους γεννά, που τους θρέφει όλους αυτούς τους ναζί εγκληματίες. Πρέπει η δικαιοσύνη να αποδοθεί τάχιστα, χωρίς άλλη καθυστέρηση».