Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ηχηρή η απουσία στελεχών της κυβέρνησης και από τους εορτασμούς της Ανάστασης



Ηχηρή ηταν η απουσία των στελεχών  της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ από τις λειτουργίες και τους εορτασμούς  της Ανάστασης σε περιοχές από όλη τη χώρα, όπως και τη Μ.Παρασκευή.

Αυτή η κυβέρνηση κατάφερε να πρωτοστατήσει στις απουσίες, αφού δεν έχει υπάρξει τέτοιο προγούμενο από προηγούμενες  θρησκευτικές εκδηλώσεις για το Πάσχα. 

Το περιστατικό στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης, όπου κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τους Τάσο Κουράκη και Τριαντάφυλλο Μηταφίδη, δέχθηκε οξύτατη φραστική επίθεση από τους πολίτες, ήταν το τελευταίο στη σειρά και πλήρως ενδεικτικό του απολογισμού των πολιτικών πεπραγμένων του Αλέξη Τσίπρα και των στελεχών της κυβέρνησης του.

«Κοπρόσκυλα μας καταστρέψατε» φώναζαν εξαγριωμένοι οι πολίτες, με τον κ. Μηταφίδη να χαμογελά, δείχνοντας ότι πιθανότατα δεν έχει αντιληφθεί την οργή του κόσμου από την καταστροφική πολιτική του κυβερνώντος κόμματος. 

Όπως όμως έδειξαν η Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, με την παντελή απουσία Συριζαίων εκπροσώπων από τους ιερούς ναούς, οι περισσότεροι συνάδελφοί του είτε αντιλήφθηκαν ότι... δεν τους «παίρνει» να βγουν στον κόσμο είτε πήραν «γραμμή» να μην τολμήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους...