Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Νοτοπούλου για το πρόβλημα υγείας της



Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε σήμερα η Κατερίνα Νοτοπούλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, λέγοντας ότι στο παρελθόν αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποί μάλιστα της έχει αφήσει μια αναπηρία.

Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης σε λίγο καιρό θα αφήσει το χαρτοφυλάκιο που της έχει εμπιστευθεί ο Αλέξης Τσίπρας για να μπει στον προεκλογικό αγώνα και να διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Για το πρόβλημα υγείας, η κ. Νοτοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω περάσει πολύ δύσκολα γι’ αυτό και καμία μάχη δεν με τρομάζει πια. Έχω δώσει μάχη για τη ζωή μου, για να αποκτήσω ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής μετά από μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχα. Γι' αυτό και δεν με τρομάζουν οι επιθέσεις που δέχομαι.

Είχα ένα θέμα υγείας, ένα αυτοάνοσο, το οποίο μου άφησε μια πολύ σοβαρή αναπηρία. Αυτό είναι ένα δικό μου κομμάτι που το κουβαλάω, που έχω μάθει να ζω με αυτό και που με καθόρισε απόλυτα σαν άνθρωπο».

Σε ερώτηση για το τι είδους αναπηρία της άφησε η ασθένεια που πέρασε, η υφυπουργός απάντησε: «Έχω ένα πολύ σοβαρό θέμα ακοής, πολύ υψηλή βαρηκοΐα. Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό».