Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Γεροβασίλη σε ΝΔ: Δεν μπορεί να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης



Με αιχμή την προ ημερησίας συζήτηση για τη Δικαιοσύνη και τη Διαφθορά στη Βουλή, η κυβερνητική εκπρόσωπος εξαπέλυσε νέα...πυρά στη Νέα Δημοκρατία, μετά και την πρόσφατη κόντρα με τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Σχολιάζοντας το ζήτημα για την υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών, η κ. Γεροβασίλη ανέφερε πως "είναι άλλο ζήτημα το τι διαρρέει και ποιος δημοσιεύει και άλλο το πολιτικό ζήτημα που προκύπτει ή δεν προκύπτει αντιστοίχως.

Επί ένα μήνα ζητούνται εξηγήσεις από τη ΝΔ για τις έμμισθες σχέσεις που διατηρούσε ή διατηρεί με κύκλωμα εκβιαστών. Το αυτονόητο ειναι να ζητήσω εξηγήσεις. Επέλεξαν τη σκόνη των αγωγών. Επί της ουσίας απάντηση δεν έδωσαν. Ο ελληνικός λαός περιμένει να ενημερωθεί. Πολύ μεγάλη φασαρία, ελλείψει ψυχραιμίας. Δεν μπορεί να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. 

Μιλώντας για το δημοσίευμα της ΕΦ. Συν που αφορά στον πρώην συνεργάτη του Α. Σαμαράς, κ. Στ. Παπασταύρου, τόνισε πως "για μας προέχει ο κ. Μητσοτάκης να δώσει απαντήσεις, αν προτίθεται να συμβάλλει στην αποκατάσταση της αλήθειας. Για μας ειναι μείζον πολιτικό ζήτημα και αυτό". 

Τσίπρας-Kαμμένος αποφασίζουν για Μουζάλα
Για το θέμα Μουζάλα, ανέφερε πως "η θέση της κυβέρνησης είναι εκφρασμένη. Από την άλλη πλευρά η συζήτηση των δυο αρχηγών είχε αναβληθεί, άρα αμέσως μετά τη σημερινή συζήτηση οι δυο τους θα συζητήσουν και θα πάρουν την απόφαση για τα περαιτέρω". 

Δικαίωμα του Μητσοτάκη να ζητήσει εκλογές 
Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο ο κ. Μητσοτάκης να ζητήσει απόψε εκλογές, είπε πως είναι δικαίωμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητήσει εκλογές, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει ότι αυτή είναι μια πρόσφατα εκλεγμένα κυβέρνηση, σταθερή.