Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Γεωργιάδης: «Το σχέδιο Ερντογάν απέτυχε γιατί ο Πρωθυπουργός ήταν αποφασισμένος»



«Το σχέδιο του Ερντογάν απέτυχε γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αποφασισμένος να προστατέψει την Ελλάδα», υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τόνισε, επίσης, ότι ο φράκτης του Εβρου «κρατάει» ενώ τόνισε ότι «δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιους κατατρεγμένους ανθρώπους που ψάχνουν να βρουν μια καλύτερη τύχη στην Ελλάδα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία οργανωμένη επιχείρηση από πλευράς του τουρκικού κράτους, με στόχο την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας. Αυτό το σχέδιο όμως του Ερντογάν απέτυχε γιατί ο Πρωθυπουργός ήταν αποφασισμένος να προστατέψει την Ελλάδα».
«Η Ελλάδα είναι πολύ ασφαλής και πολύ ισχυρή στον Έβρο. Ο Ερντογάν δεν είναι κανένας τρελός να κάνει στρατιωτική εισβολή. Το ότι θέλει να κάνει φασαρία εκεί, την κάνει ήδη. Οι εικόνες αυτές μεταδίδονται σε όλη την Ευρώπη. Αυτά που κάνουν τους εκθέτουν ακόμα και σε αυτούς που θέλουν να τους υπερασπιστούν. Η Ευρώπη γνωρίζει τι γίνεται και δεν υιοθετεί τα fake news της Τουρκίας», πρόσθεσε ο Αδωνις Γεωργιάδης.