Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Δήλωση Λβέντη:"Οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις μας πτώχευσαν" (βίντεο)



Ο Βασίλης Λεβέντης μίλησε για το διακύβευμα των εκλογών της 26 Μαίου αλλά και αυτών της 7ης Ιουλίου και επιτέθηκε τόσο στον Αλέξη Τσίπρα, όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Ο κ. Λεβέντης ανέφερε χαρακτηριστικά πως “ στις 26 Μαΐου το μήνυμα που έδωσε ο λαός είναι να φύγει ο Τσίπρας. Τώρα στις 7 Ιουλίου το μήνυμα που θα δώσει είναι να μην έρθει αυτοδύναμος ο Μητσοτάκης για να μην έχουμε πάλι τη δικτατορία της δεξιάς. Την Ελλάδα την πτώχευσαν οι αυτοδυναμίες. Οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις των τελευταίων 50 ετών μας έφεραν στην χρεοκοπία”.

“Μόνο φρένο στον Μητσοτάκη είναι η Ένωση Κεντρώων γιατί η Γεννηματά και το ΠΑΣΟΚ σπαράσσονται μεταξύ τους. Οι μισοί είναι να πάνε με τη δεξιά, οι μισοί με την αριστερά. Οι μόνοι που ξέρουμε τι θέλουμε. Θέλουμε να βάλουμε φρένο στην αλαζονεία του Μητσοτάκη, και αυτή είναι η Ένωση Κεντρώων”, τόνισε ο κ. Λεβέντης. 

 

Και καταλήγει: “Και αυτό θα μας το δώσει ο λαός στις 7 Ιουλίου. Τον λαό δεν τον συμφέρει να πάει να δημιουργήσει μια νέα δικτατορία σαν αυτή που είχαμε του Καμμένου και του Τσίπρα τέσσερα χρόνια για μια νέα δικτατορία Μητσοτάκη. Αλλαγή να κάνουμε, αλλά με έλεγχο και φρένο”.

Πηγή κειμένου: 

newsit.gr