Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Αποχώρησε ο Μηταράκης από την Εξεταστική



Διότι αρνούνται στην σύζυγο Στουρνάρα να καταθέσει.

Αποχώρησε από τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας, ο βουλευτής της ΝΔ Ν. Μηταράκης, αντιδρώντας έτσι στην άρνηση της πλειοψηφίας να αποδεχθεί το αίτημα που έχει απευθύνει η σύζυγος του διοικητή της ΤτΕΙ. Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, επικεφαλής της εταιρείας MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS, η οποία είχε αναλάβει στο παρελθόν έργο διαφημιστικής εκστρατείας του ΚΕΕΛΠΝΟ. 

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται πεισματικά να κάνει αποδεκτό το αίτημα της κυρίας Νικολοπούλου να προσέλθει στην εξεταστική και να δώσει εξηγήσεις σχετικά με όσα της έχουν αποδοθεί όσον αφορά τις σχέσεις της εταιρείας της με το ΚΕΕΛΠΝΟ, τα έργα και οι ημέρες του οποίου διερευνώνται από την επιτροπή. 

Ο κ. Μηταράκης αντέδρασε αποχωρώντας από την συνεδρίαση διαμαρτυρόμενος για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ και του προεδρεύοντος Αντ. Μπαλωμενάκη λέγοντας ότι δεν βλέπει ποιο το νόημα της παρουσίας του υπό αυτές τις συνθήκες, καθώς «ενώ την λοιδορούν εδώ και ένα χρόνο, δεν της δίνουν το δικαίωμα να προσέλθει για να τοποθετηθεί».