Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αντιπαράθεση Γεωργιάδη - Βούτση ....on air


Οι επερχόμενες εκλογές και τα προγράμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την οικονομία βρέθηκαν στο «μικροσκόπιο» της ραδιοφωνικής αντιπαράθεσης μεταξύ του Νίκου Βούτση και του Άδωνη Γεωργιάδη οι οποίοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής.
 
«Χθες ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ιδιαίτερα αναλυτικός στο πώς βλέπουμε εμείς το δικό μας πρόγραμμα, τη δικιά μας πολιτική να εξελίσσεται τι περιμένουμε, για να αποδειχθεί βιώσιμη και ανοιχτή αυτή η συμφωνία, για να προσθέσει και να μην αφαιρέσει, πράγματα ακόμα δυσεπίλυτα και με ερωτηματικά και για τις άλλες δυνάμεις -είναι έτσι, δεν θέλω να αδικήσω κανέναν. Είναι σαφές πως είναι άλλη η λογική που έχει η ΝΔ για αυτά τα πράγματα και άλλη η δικιά μας. Γι΄αυτό ο λαός θα δώσει το δικό του πρόκριμα», ανέφερε ο Νίκος Βούτσης, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθήνας.
 
Ο υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β’ Αθήνας δήλωσε πως «είμαι γενικώς συγκρουσιακός τύπος και δεν έχω και ιδιαίτερη φιλοδοξία να έχω συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, για να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν θα την εμπόδιζα, όμως, για να μην παρεξηγηθώ. Έχουμε τις πολιτικές μας διαφορές, καμία αμφιβολία. Για να μη κοροϊδευόμαστε και να μη λέμε ψέματα στον κόσμο, μπροστά μας υπάρχει μεγάλη ανηφόρα.
 
Θέλω να είναι ενήμεροι οι πολίτες από πριν, όποιος και αν κερδίσει είτε είναι πρώτη η ΝΔ είτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος και αν κερδίσει, αυτός που θα είναι δεύτερος, αν πετάει πέτρες στην τζαμαρία, αν αυτό συμβεί, δεν θα έχουμε μέλλον».