Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

πιστη στο θεο



Διάσημοι καλλιτέχνες ομολόγησαν σε συνέντευξή τους την πίστη τους στο Θεό - Δείτε το βίντεο με τις μαρτυρίες τους

Άνθρωποι των τεχνών και της show biz μιλούν για την στιγμή που μέσα τους έκαναν τη μεγάλη αλλαγή, την στιγμή που μίλησε μέσα τους ο Θεός και άνοιξαν νέο κεφάλαιο στη ζωή τους .

Αγαπημένα πρόσωπα από την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο κατά διαστήματα μίλησαν για αυτές τις στιγμές που σφράγισαν για πάντα το είναι τους.



Διεθνής ποδοσφαιριστής:«Η πίστη μου στο Θεό με βοήθησε να ανακαλύψω μέσα μου αυτό που είμαι και όχι αυτό που ήθελα να φαίνομαι»

Οκτώ χρόνια συμπληρώθηκαν στις 10 Μαΐου, από το τραγικό ατύχημα που καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι τον Ρουμάνο διεθνή ποδοσφαιριστή Μχάι Νέσου.
«8 χρόνια της νέας μου ζωής. Δόξα τω Θεώ για όλους» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος βίωσε το θαύμα κοντά στον Θεό, και δεν σταματά να μιλά για Αυτόν.



Αφιέρωμα στον Σταμάτη Σπανουδάκη: Τα ναρκωτικά και η πίστη του στον Θεό

Η ιστορία του Σταμάτη Σπανουδάκη ξεκινά όταν γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1948 στη Νέα Ιωνία Αττικής. Ο πατέρας του ήταν πολιτικός μηχανικός ενώ η μητέρα του ήταν μια όμορφη και κοσμική κυρία. Όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος, φαινομενικά τα παιδικά του χρόνια ήταν ιδανικά, όμως εκείνος υπέφερε, γιατί ήθελε να παίζει και να γράφει μουσική, δραστηριότητες που «απαγορεύονταν».



Όταν η διάσημοι εξομολογούνται την πίστη τους στο Θεό δημόσια

Πολλοί ειναι οι διάσημοι που σε καποια στιγμή της ζωή τους δημόσια ομολόγησαν την πίστη τους στο θεό.

Πολλοί πιστεύουν στον Θεό, προσεύχονται και πηγαίνουν στην Εκκλησία.

Άρης Σερβετάλης