Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Όλα πήγαν στραβά με αυτή την φωτογραφία διαβατηρίου!

Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι φωτογραφίες διαβατηρίου είναι οι πιο κολακευτικές που θα μπορούσαν να υπάρξουν. Οι περισσότεροι σχολιάζουν αρνητικά τις εν λόγω φωτογραφίες τους λέγοντας «κοίτα πως είμαι εδώ» ή κάνοντας ένα αστείο. Η συγκεκριμένη φωτογραφία διέπεται από κάποιους κανόνες που δεν επιλέγουμε εμείς.

Όμως στην περίπτωση της κοπέλας από το Texas, όλα πήγαν λάθος. Η Chelsey Ramos θέλησε να ταξιδέψει στην Γερμανία το καλοκαίρι που μας πέρασε, οπότε έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει την έκδοση του διαβατηρίου της. Η φωτογραφία που παρέδωσε στους αρμόδιους είναι κανονικότατη, χωρίς να μπορείς να παρατηρήσεις κάτι το περίεργο. Ούτε καν τα συνηθισμένα αστεία. Όμως όταν έλαβε τελικά το διαβατήριο της, η φωτογραφία ήταν εντελώς διαφορετική. Το κεφάλι της ήταν παραμορφωμένο και ίσως σε αυστηρό έλεγχο να την κοιτούσαν με καχυποψία.

Η κοπέλα και ο σύντροφός της έγιναν αρχικά έξαλλοι, αφού είχαν πληρώσει και ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την έκδοσή του. Όμως σιγά σιγά, είδαν και την κωμική πλευρά του πράγματος. Μάλιστα όταν μοιράστηκαν και την φωτογραφία του διαβατηρίου στο Reddit, τα σχόλια έπεσαν βροχή. Εσείς τι θα κάνατε αν σας συνέβαινε κάτι τέτοιο