Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 -
Μερική συννεφιά

21 °C

Σήμερα, 16. Ιουλίου 2019

Oι 10 ομορφότερες φωτογραφίες του Παρισιού!

Το Παρίσι είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις της Γαλλίας, αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Η ομορφιά του σίγουρα δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε μια φωτογραφία… Αλλά ίσως σε 10… κάτι γίνεται! Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τις 10 ομορφότερες φωτογραφίες του Παρισιού που μπορεί να ζηλεύετε όταν τις βλέπετε και σας δίνουμε και τα στοιχεία για το που βρίσκονται για να κάνετε και εσείς παρόμοιες λήψεις όταν βρεθείτε στην πόλη του φωτός!

Το Carousel and ο Πύργος του Eiffel

Το παλιό καρουζέλ με backiground τον Πύργο του Άιφελ… κλέβει πάντα τις εντυπώσεις γιατί είναι ένα νικηφόρος συνδυασμός – ειδικά τη νύχτα με τα χιλιάδες φώτα που λαμπυρίζουν στο σκοτάδι. (Promenade Quai Branly, 7ο διαμέρισμα, Παρίσι)

Rue Crémieux, ο πιο πολύχρωμος δρόμος στο Παρίσι

Έχει γίνει ο πιο φωτογραφημένος δρόμος στο instagram και όχι άδικα, αφού θα μπορούσε να αποκαλεστεί ως οδός… ουράνιου τόξου. (Συνοικία Quinze-Vingts, 12ο διαμέρισμα).

Το l’Île de la Cité στην ανατολή του ηλίου

Πως να φτάσετε: Από τη Pont des Arts στην ανατολή του ηλίου, το φως είναι απίστευτο!

Shakespeare & Company

Αυτό το θρυλικό βιβλιοπωλείο είναι κάτι σαν μνημείο για την περιοχή! Πωλεί νέα, μεταχειρισμένα και αντίκες βιβλία, και σκεφτείτε ότι πρωταγωνιστές και καλλιτέχνες μερικές φορές κοιμούνται ακόμα και εκεί μέσα όταν “ψάχνουν” κάποιον συγκεκριμένο ρόλο! (Shakespeare & Company, 37 Rue de la Bûcherie, , 5ο διαμέρισμα, Παρίσι)

Η Πυραμίδα του Λούβρου

Η εικονική Πυραμίδα του αρχιτέκτονα Ι. Μ. Pei κοσμεί την είσοδο του Λούβρου από τη δεκαετία του 1980. Για να την αποτυπώσετε σωστά θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε το ηλιοβασίλεμα που το φως είναι πανέμορφο.

Chez Julien: Ένα κλασικό γαλλικό καφέ

Είναι ένα από τα πιο γραφικά καφέ στο Παρίσι! Μόλις το δείτε φωτογραφήστε το και μετά απολαύστε στο εσωτερικό του έναν υπέροχο καφέ! (1 Rue du Pont Louis-Philippe, 4ο διαμέρισμα)

Ο πύργος του Άιφελ από την Αψίδα του Θριάμβου

Μια κλασική φωτογραφία, την ώρα του ηλιοβασιλέματος, από την κορυφή της Αψίδας του Θριάμβου. Αυτή είναι η θέα μετά από ανάβαση 300 σκαλοπατιών…

Η Notre Dame στο Παρίσι

Από όποια γωνιά κι αν βγάλετε φωτογραφία, είναι τόσο εντυπωσιακό το σκηνικό που σίγουρα θα είναι από τις καλύτερές σας! Αναζητήστε και δοκιμάστε να πλαισιώσετε την φωτογραφία με δέντρα για καλύτερο αποτέλεσμα.

Η θέα από τη Βασιλικής της Μονμάρτης

Ανεβείτε τα 300 σκαλοπάτια στην κορυφή της Sacré-Coeur, στη Μονμάρτρη, για την καλύτερη θέα ολόκληρης της πόλης

Τα διαμερίσματα που… γέρνουν

Μια ανάσα από την Βασιλική της Μονμάρτης, απλά γείρτε λίγο το τηλέφωνό σας έτσι ώστε να φαίνεται ότι το κτήριο έχει κλίση… Θα έχετε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία!