Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ο Alberto Zorzi αφήνει τη γυναίκα του για τα μάτια της Αθηνάς Ωνάση;

Τα ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στο νέο έρωτα στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση, τον Alberto Zorzi.

Η πλούσια κληρονόμος λέγεται ότι ήρθε πολύ κοντά όταν του πούλησε το πανέμορφο άλογο της Cornetto K, ναι, το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο, μία κίνηση που μάλλον τον πόνεσε πολύ.

Από τότε οι δυο τους έχουν εμφανιστεί μαζί σε αγώνες αλλά και σε κοινά δείπνα σε εστιατόρια μόνο που κανείς από τους δύο δεν έκανε λόγο για το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα τους. Γρήγορα οι φήμες καταλάγιασαν αφού ο διεθνής τύπος ανακάλυψε ότι ο Zorzi είναι παντρεμένος με μία πολύ πετυχημένη επιχειρηματία της βορείου Ιταλίας, ονόματι Αναλίσα Τζιουντίνι. Μάλιστα η τελευταία εν όψει των δημοσιευμάτων έκανε ότι μπορούσε μέσω social media για να δείξει σε όλους ότι ο γάμος της ήταν μία χαρά. 

Πριν από λίγες ημέρες όμως οι φήμες πήραν ξανά φωτιά αφού σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται πολύ κοντά στην Αθηνά ο Alberto έχει ήδη αφήσει τη σύζυγο του για χάρη της αφού έχει αποφασίσει να ζήσει μαζί της. Ο Ιταλός επιχειρηματίας και αθλητής φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένος με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και δείχνει πρόθυμος να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή του για να την παντρευτεί.

Μένει να δούμε αν οι νέες φήμες ευσταθούν,

Ο Alberto Zorzi με τη σύζυγο του.