Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Δείτε που θα περάσουν τα Χριστούγεννα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας ζει ήδη σαν παραμύθι.

Όλα τα φώτα της δημοσιότητας και φυσικά το ενδιαφέρον του κόσμου είναι στραμμένο στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας και φυσικά στο νέο ζεύγος, που βρίσκονται δη στον πυρετό των προετοιμασιών εν όψει του γάμου τους που όπως ανακοινώθηκε θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο.

Ο πρίγκιπας Χάρι με την αγαπημένη του και μέλλουσα σύζυγο του και πριγκίπισσα, στις κοινές τους εμφανίσεις δείχνουν πολύ αγαπημένοι και χαμογελαστοί. Διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή τους η οποί συμπίπτει και με τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που έρχονται.

Που θα περάσουν όμως αυτές τις γιορτινές μέρες η Μέγκαν και ο Χάρι; Τα Χριστούγεννα τους θα είναι σίγουρα παραμυθένια αφού θα είναι μαζί σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά παλάτια της Μεγάλης Βρετανίας, το Sandringham House.

To Sandringham House είναι το αγαπημένο μέρος της Bασίλισσας Ελισάβετ ,το οποίο έχει φιλοξενήσει 4 γενιές μοναρχών από το 1862.

H Μeghan Markle θα περάσει εκεί τις γιορτές σε ένα ονειρεμένο σκηνικό στο Norfolk, όπου βρίσκεται το εξοχικό αυτό παλάτι με το μεγάλο κτήμα, 110 μίλια περίπου βόρεια του Λονδίνου.

 
GETTYGETTY

Το μοναδικό παλάτι διαθέτει 60 στρέμματα με υπέροχους κήπους και είναι το πιο διάσημο αρχοντικό στο κέντρο του Sandringham Εstate, που περιλαμβάνει δάση , υγροβιότοπους, φάρμες και εμπορικές ιδιοκτησίες. Σε αυτό το παλάτι έκανε τις διακοπές της η Βασίλισσα όλη της την ζωή ενώ οι διακοπές των Χριστουγέννων όλων των μελών περνούσαν πάντα εκεί. Σίγουρα για τον Πρίγκιπα Χάρι το κάστρο είναι συνδεδεμένο με όμορφες αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας.

Στην ίδια περιοχή βρίσκεται και το εξοχικό που συνηθίζουν να επισκέπτονται τις γιορτές και οι Δούκες του Cambridge, Ουίλιαμ με την Κέιτ.

To μεγαλοπρεπές παλάτι διαθέτει εκτός από ιστορία στην φιλοξενία γαλαζοαίματων, αμέτρητα δωμάτια με υπέροχους χώρους,αριστοκρατικά και πλούσια διακοσμημένους σαν αυτούς που διαβάζουμε στα παραμύθια.

Σίγουρα η Μeghan Markle και ο πρίγκιπας της θα περάσουν τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα στο μοναδικό αυτό κάστρο, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους. Όσο για εμάς θα θαυμάσουμε το ειδυλλιακό σκηνικό σε αυτό το βίντεο: