Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Στο μυαλό του Καμμένου: Από τον μικρό Αλέξη στο κανίς... Thanassis



Στις εκλογές του 2015 είχε τον μικρό Αλέξη και τις περιπέτειες που περνούσε στα νοσοκομεία με το χέρι του. Τότε έλεγε ότι θα του μάθει (του μικρού Αλέξη) να γράφει με το δεξί. Ο Καμμένος μπήκε στην κυβέρνηση, έγινε υπουργός Άμυνας, υπέγραψε μνημόνια και περικοπές, έδωσε το στιλό στους Τσίπρα και Κοτζιά για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τελικά έμεινε στα αζήτητα: Αποχώρησε από την κυβέρνηση, πικραμένος δηλώνει συνεχώς, έχασε την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, έχασε και τους βουλευτές του.

Τώρα επανέρχεται για να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις Ευρωεκλογές με τους ΑΝΕΛ. Στην παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών, παρουσίασε το νέο σποτ, όπου πρωταγωνιστεί το κανίς Thanassis. Τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής; Αρκετοί θυμήθηκαν τα λόγια της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία σε συνέντευξή της είχε χαρακτηρίσει τον Πολάκη κανίς που κάνει την πάπια.

Άλλοι παραπέμπουν στον Αλέξη Τσίπρα, τον καλύτερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης, όπως δήλωνε κάποτε ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος: Το κανίς δέχεται εντολές στα γερμανικά (από την καγκελάριο Μέρκελ;) φέρνει χρήματα και παίρνει πίσω ψίχουλα.

Ο Thanassis φορά στο λαιμό και μαντήλι με τρία χρώματα. Μωβ, μπλε και πράσινο...

Τι έχει στο μυαλό του ο Πάνος Καμμένος; Πρόσωπα; Παρατάξεις; Ό,τι μπορεί κάνει μήπως και εμφανιστεί στους πίνακες με τα ποσοστά των κομμάτων. Διότι προς το παρόν, οι ΑΝΕΛ -δημοσκοπικά τουλάχιστον- είναι άφαντοι.