Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Σφοδρή επίθεση ΕΦΣΥΝ σε ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργούλη



Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η Εφημερίδα των Συντακτών από την ηλεκτρονική της έκδοση με αφορμή την επικείμενη συμμετοχή του ευρωβουλευτή του κόμματος, Αλέξη Γεωργούλη, σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή. Πιο συγκεκριμένα, ο τίτλος της δημοσίευσης είναι «Να χαίρεται ο ΣΥΡΙΖΑ τον Αλέξη Γεωργούλη» ενώ ο συντάκτης περιγράφει με ιδιαίτερα επικριτική διάθεση την συμμετοχή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην εν λόγω εκπομπή. 

Ολόκληρη η δημοσίευση:

«Από τότε που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη και η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε φανεί το φαιδρό της επιλογής.

Φρόντισε και ο ίδιος ο Αλέξης Γεωργούλης βέβαια: «Ουσιαστικά συζήτησα και με τις δύο παρατάξεις, εννοώ και με τη Ν.Δ. και με τον ΣΥΡΙΖΑ» είχε πει τότε, αμέσως μετά την ανακοίνωσή το ονόματός του, αφήνοντάς μας ξερούς!

«Επέλεξα τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί βρήκα εκεί τον χώρο, αυτό που έχω στο δικό μου το μυαλό για τον πολιτισμό, να έχει ήδη ξεκινήσει και θεώρησα υποχρέωση να υποστηρίξω αυτό που γίνεται», συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Αυτό που έχει λοιπόν στο δικό του μυαλό ο Αλέξης Γεωργούλης για τον πολιτισμό είναι το ριάλιτι «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1, στο οποίο θα είναι κριτής μαζί με τους Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα και Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Σκεφτείτε τη γελοιότητα του συνδυασμού: ευρωβουλευτής και μάλιστα κόμματος της ριζοσπαστικής Αριστεράς όπως λέει ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, να συμμετέχει ταυτόχρονα στο ριάλιτι «Your Face Sounds Familiar».

Να τον χαίρεται ο ΣΥΡΙΖΑ και να καμαρώνει για τις επιλογές του. Φταίνε βέβαια και όσοι τον ψήφισαν, τι να λέμε...»