Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σε ποιους βουλευτές στέλνει ραβασάκια για απλήρωτες κλήσεις ο Καμίνης



Έτοιμος να στείλει ραβασάκια σε δεκάδες βουλευτές που υπέπεσαν σε τροχαίες παραβάσεις αλλά τις άφησαν απλήρωτες γιατί τα οχήματα που χρησιμοποιούσαν ήταν στο όνομα εταιρειών λίζινγκ.

Ο δήμος Αθηναίων δεν προχωρά σε διαγραφή προστίμων, αλλά ικανοποιεί το αίτημα των εταιρειών λίζινγκ που ζήτησαν, όπως ο νόμος προβλέπει, να μην πληρώσουν εκείνες τα πρόστιμα αλλά τα πρόσωπα που είχαν τα οχήματα στη χρήση τους όταν καταγράφηκε η παράβαση, αναφέρει ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου».

Οι παραβάσεις έγιναν πριν το 2012. Πιο αναλυτικά:

Στο όχημα που είχε νοικιαστεί στο όνομα του Αντώνη Σαμαρά είχαν κοπεί τρεις κλήσεις, 20 ευρώ η κάθε μία, γιατί είχε σταθμεύσει σε χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης χωρίς να πληρώσει.

Πέντε κλήσεις συνολικής αξίας 180 ευρώ  στο όχημα που χρησιμοποιούσε το 2010-2011 ο τότε βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ και άλλοτε γενικός γραμματέας Ολυμπιακών Αγώνων Κώστας Καρτάλης.

Τέσσερις κλήσεις συνολικής αξίας 140 ευρώ είχαν κοπεί στο όνομα του βουλευτή Αρκαδίας Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Δύο κλήσεις αξίας 80 ευρώ από το 2011 στον πρώην ευρωβουλευτή και νυν πρόεδρο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κ. Καραμανλή» Ρόδη Κράτσα.

Δύο κλήσεις αξίας 120 ευρώ στο όχημα που χρησιμοποιούσε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου.

Τρεις κλήσεις αξίας 120 ευρώ στο όχημα του πρώην βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Δημητρουλόπουλου.

Μία κλήση των 20 ευρώ στη βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή.

Τρεις κλήσεις συνολικής αξίας 240 ευρώ σε όχημα που είχε χρεωθεί στη Βουλή ως υπηρεσιακό, οπότε ο λογαριασμός θα πάει στο Νίκο Βούτση.

Κλήση 80 ευρώ στο όχημα που χρησιμοποιούσε το 2009 ο αποβιώσας βουλευτής της ΝΔ Αθανάσιος Νάκος, ο οποίος τότε ήταν και υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για την εποπτεία των δήμων! Η κλήση διαγράφεται καθώς είναι στοιχείο που δεν κληρονομείται.