Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 -
Μέτριο

10 °C

Σήμερα, 22. Ιανουαρίου 2018

Π.Καμμένος: «Mε πείραξαν τα ψέματα εις βάρος του παιδιού μου που το είπαν αναρχικό»Δεν ενοχλήθηκε ο Π.Καμμένος από τα όσα του καταλόγιζαν με δημοσιεύματα το δίδυμο Κουρτάκης-Τζένος αλλά οι συκοφαντίες κατά του γιού του που τον παρουσιάζουν ως αναρχικό και τον ανάγκασαν να τον προστατέψει.

Ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης και ο διευθυντής της εφημερίδας Παναγιώτης Τζένος θα δικαστούν σήμερα στο αυτόφωρο μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Τους έκανα μήνυση γιατί υποστήριξαν ότι ο γιος μου είναι αναρχικός, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, καυτηριάζοντας τις αντιδράσεις των κομμάτων για τη σύλληψη των δυο δημοσιογράφων.

Ο Πάνος Καμμένος έκανε παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για να απαντήσει στις ανακοινώσεις των κομμάτων που επιτέθηκαν στην κυβέρνηση μετά τις συλλήψεις δημοσιογράφων και τόνισε πως δεν έκανε τη μήνυση εξαιτίας κάποιου δημοσιεύματος αλλά γιατί, όπως είπε, οι δυο δημοσιογράφοι έκαναν αναφορές στον ανήλικο γιο του.