Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πέταξε κέρματα σε βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ - "Αυτά είναι τα τριάντα αργύρια για τη Μακεδονία"



Σκηνές απείρου κάλλους στην εκκλησία των Φλατσίων Χίου. Ο ιερέας έγινε πυρ και μανία όταν είδε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ...

 

Πρωτοφανές σκηνικό έστησε μέσα στην εκκλησία των Φλατσίων Χίου ο παπά Νίκος Λιαδής, σε βάρος του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, το πρωί τη Κυριακής 2 Ιουνίου 2019.

Σύμφωνα με το astraparis.gr, μετά την τέλεση του μνημοσύνου, στο οποίο παρίστατο ο κ. Μιχαηλίδης, ο παπάς βγήκε τρέχοντας από το ιερό προς την κατεύθυνση του βουλευτή, έπιασε κάποια κέρματα από το παγκάρι της εκκλησίας και του τα πέταξε, φωνάζοντας «τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ».

 

Δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο, όλοι οι παριστάμενοι καταδίκασαν χωρίς την παραμικρή περιστροφή τη συμπεριφορά σε βάρος του κ. Μιχαηλίδη, ενώ ο παπάς μπήκε στο ιερό και η απάντησή του στις διαμαρτυρίες των πιστών, ήταν να κάνετε τα παράπονά σας στον δεσπότη και αν δεν σας αρέσει να γίνετε παλαιοημερολογίτες!

Ο κ. Μιχαηλίδης, δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου, ο οποίος είναι γνωστός για την ακραία στάση που τήρησε και τηρεί στο θέμα της Μακεδονίας.

Πηγή κειμένου: 

newsit.gr