Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Παραλήρημα Σαντορινιού: Ηρωοποίησε τον λιμενικό στην υπόθεση Noor 1



Απίστευτη ήταν η απάντηση του κ. Σαντορινιού, ο οποίος σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την πράξη του αξιωματικού του λιμενικού - ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία του κρατούμενου για την υπόθεση NOOR 1 λειτουργούσε ως διαμεσολαβητής προκειμένου να αλλάξει την κατάθεσή του-όχι μόνο τον κάλυψε απόλυτα, αλλά και τον έκανε και «ήρωα»!

Ωστόσο, όχι μόνο δεν έδωσε απαντήσεις, προκαλώντας και την έκρηξη του βουλευτή της ΔΗΣΥ κ. Κεγκέρογλου, αλλά ολοκλήρωσε την εμφάνισή του στη Βουλή, με ένα παραληρηματικό λόγο καταγγέλλοντας την αντιπολίτευση ότι επιμένει στο θέμα της υπόθεσης Καμμένου προκειμένου όπως ισχυρίστηκε ο υφυπουργός: « να κρύψετε τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την άνοδο του χρηματιστηρίου»!

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Σαντορινιός, απευθυνόμενος προς τον κ. Παπαθεοδώρου, ο οποίος ήταν και ο βουλευτής της ΔΗΣΥ που του έκανε και την σχετική ερώτηση για την εμπλοκή του λιμενικού: «Βλέπω και λυπάμαι για όσα δεν είπατε. Δεν είπατε ότι η υπόθεση είναι μια από τις σημαντικότερες επιτυχίες που έφερε η Ελληνική Ακτοφυλακή στέλεχος της οποίας είναι και ο άνθρωπος που κατηγορείτε.

Δεν είπατε ότι πρωτόδικα καταδικάστηκαν πρόσωπα γνωστά, φίλοι γνωστών μιντιαρχών. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και οποιαδήποτε πληροφορία πρέπει να διερευνηθεί» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σαντορινιός για να προσθέσει: «Μετά τις αποκαλύψεις για τα θαλασσοδάνεια στο κόμμα σας και όσα είπε ο Μαρτίνης για τους υπουργούς σας και όσα προκύπτουν για Παπαντωνίου η ενασχόλησή σας είναι γιατί δεν έγινε πειθαρχική έρευνα.

Μάλλον είστε με αυτούς που θέλουν να κρύψουν την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Έχετε πρόβλημα για το χαμηλό στα ελληνικά ομόλογα και την άνοδο του δείκτη του χρηματιστηρίου».