Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Οικογενειακές στιγμές για τους Έλληνες πολιτικούς



Από την Κάσο στο Μέτσοβο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Χριστούγεννα στο νοτιότερο άκρο των Δωδεκανήσων, στην πανέμορφη Κάσο, θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας έναν ισχυρό συμβολισμό.

Η συμφωνία που υπέγραψε η Τουρκία με τη Λιβύη εξαφανίζει απ' το χάρτη την Κάσο, τη Ρόδο, την Κρήτη και την Κάρπαθο. Με την παρουσία του εκεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει μήνυμα στον αλαζόνα Σουλτάνο, ότι η Ελλάδα θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα της.

Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη θα εκδράμουν, στη συνέχεια, με τα παιδιά τους, στα 1.150 μέτρα υψόμετρο στο μαγευτικό Μέτσοβο, όπου θα μείνουν έως την Κυριακή.

Λάτρης των ορεινών σπορ, ο πρωθυπουργός θα επιδοθεί στο σκι, την ορειβασία, το mountain bike και ό,τι τον βοηθά να διατηρείται fit και να εκτονώνεται.

Στην Αθήνα παρέμεινε το ζεύγος Τσίπρα
Ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφος του Μπέττυ ψηφίζουν Αθήνα για τα Χριστούγεννα. Μια χαρά θα περάσουν στη στολισμένη πόλη. Οι δυο τους αγαπούν το θέατρο και τα ψαγμένα μικρά μπαράκια. Το κέντρο κι ειδικά στου Ψυρρή, έχει εκατοντάδες από αυτά.

Για το Ναύπλιο ετοιμάζει βαλίτσες η Φώφη Γεννηματά
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛΛ Φώφη Γεννηματά, με την οικογένεια της, ετοιμάζει βαλίτσες για το Ναύπλιο. Θα πάει στην αγαπημένη της αδελφή, και θα ξεσκάσει στα πλακόστρωτα σοκάκια του δημοφιλούς προορισμού που «βουλιάζει» από κόσμο.

Στη Λιβαδειά ο Δημήτρης Κουτσούμπας
Στη γενέτειρα της συζύγου του, τη Λειβαδιά, θα περάσει τις χριστουγεννιάτικες γιορτές ο Δημήτρης Κουτσούμπας, όπου αισθάνεται σαν στο σπίτι του, με αγαπημένο του σημείο τις Πηγές Κρύας. Την Παρασκευή, ωστόσο, θα είναι στον Περισσό, για να συναντήσει τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Σε γνωστά λημέρια ο Κυριάκος Βελόπουλος
Ο Κυριάκος Βελόπουλος, τις πρώτες του γιορτές ως κοινοβουλευτικός αρχηγός, θα βρεθεί στην Καλαμαριά. Σε ταβερνάκια, σπίτια φίλων και στα γνωστά του Θεσσαλονικιώτικα λημέρια

Στην Αίγινα θα βρίσκεται ο Γιάνης Βαρουφάκης
Όσον αφορά τον Γιάνη Βαρουφάκη, χειμώνα – καλοκαίρι ένας είναι ο προορισμός για εκείνον και τη Δανάη Στράτου. Η Αίγινα. Το πολυτελές σπίτι τους, σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Άρη Ζαμπίκο είναι το καταφύγιο τους όλες τις εποχές.