Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο υποψήφιος δήμαρχος που δεν θέλουν στο ΚΙΝΑΛ να βλέπουν ούτε ζωγραφιστό



Κεντρικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και τοπικά στελέχη του κόμματος στην Τρίπολη, δεν θέλουν να τον δουν ούτε «ζωγραφιστό».

Ο λόγος για τον υποψήφιο δήμαρχο της Αρκαδικής πρωτεύουσας Νίκο Τσιαμούλο, ο οποίος στον πρώτο γύρο των εκλογών «τερμάτισε» τέταρτος, λαμβάνοντας ποσοστό 14%. Αντί όμως στο δεύτερο γύρο να στηρίξει τον «σύντροφό» του από το ΠΑΣΟΚ Κώστα Τζιούμη, συντάχθηκε με την υποψηφιότητα του Γιάννη Σμυρνιώτη, που προέρχεται από τη ΝΔ.

Τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι της Κεντροαριστεράς όμως δεν του έκαναν τη χάρη και του γύρισαν την πλάτη, αφού ο Κώστας Τζιούμης τελικά κέρδισε τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Τρίπολης.

Ωστόσο, τα καμώματα του Νίκου Τσαμούλου έχουν κάνει έξαλλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τόσο σε κεντρικό, όσο και τοπικό επίπεδο, που πνέουν τα μένεα εναντίον του. Του καταλογίζουν αχαριστία απέναντι στον πολιτικό του χώρο που τον ανέδειξε, αλλά και μικροκομματικές σκοπιμότητες όσον αφορά την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τον περιμένουν στη… γωνία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο».