Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο Δ.Καμμένος ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα bulling από τους ΑΝΕΛ



«Δεν θα τους κάνω τη χάρη να παραιτηθώ από τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής» τόνισε μιλώντας στο Καλημέρα και τον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος.

«Πρέπει να υπογράψουν πενήντα συνάδελφοι για πρόταση μομφής στο πρόσωπο μου. Η πρόταση μομφής βάσει του κανονισμού πρέπει να τεκμηριώσει ότι εξετέλεσα πλημμελώς τα καθήκοντα του αντιπροέδρου και τίποτα άλλο. Όχι ότι είμαι Ολυμπιακός, ούτε ότι φοράω γυαλιά, ούτε τίποτα άλλο.

Δεν συνίσταται πρόταση μομφής για πολιτικούς λόγους. Αυτό θέλουν να αποφύγουν, δεν θα τους κάνω τη χάρη. Έχω ιδρώσει πάρα πολύ και έχω παλέψει για όλα στη ζωή μου.

Όταν εγώ είχα την καλή πρόθεση να παραιτηθώ και να διευκολύνω πήγαν τη Δευτέρα μετά την ψηφοφορία να με πετάξουν με τις κλωτσιές από το γραφείο μου.

Στο δρόμο με τις κούτες με απόρρητα έγγραφα, έχω απόρρητα έγγραφα των εξεταστικών, έχω φακέλους που δεν μπορεί να τους δει άνθρωπος, τους έχω δει μόνο εγώ. 

Η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ (το έκανε αυτό). Τα έχω πει ευθέως και τα περιστατικά αυτά έχουν καταγραφεί στα πρακτικά. Ο κ. Βουτσης εξεπλάγην, κατάλαβε ότι δεν είχε λόγο να μην παραιτηθώ από τη στιγμή που οι δικοί μου άνθρωποι δεν μου δίνουν μία μέρα να μαζέψω σε μία κούτα τα πράγματα μου σημαίνει ότι εγώ τώρα θα τους βάλω σε μία κούτα όλους μαζί.

Να δω τι θα γράψουν για τα πλημμελή καθήκοντα τα δικά μου. Όπου ο κ. Βούτσης προς τιμήν του – σαν πρόεδρος είναι εξαιρετικός, πολιτικά διαφωνώ μαζί του – είπε στα πρακτικα ότι ήμουν εξαιρετικός αντιπρόεδρος», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Εξήγησε ακόμα πως «δεν συντρέχει λόγος να γραφεί πρόταση μομφής σχετική στον Κανονισμό της Βουλής».

«Περιμένω να δω τι εφεύρημα θα φτιάξουν, τι θα υπογράψουν και θα τους περιμένει και η Δικαιοσύνη αυτούς που πιθανόν γράψουν ή υπογράψουν κάτι ψευδές», κατάληξε.