Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Μαλλιά κουβάρια στη Βουλή για το Survivor



Αναστάτωση προκάλεσε στη Βουλή το έκτακτο Survivor για τον αγώνα ανάμεσα στους Έλληνες παίκτες και τους Τούρκους. Το επεισόδιο ξεκίνησε μετά τις 9 το βράδυ και έφερε αλλαγές στη Βουλή...

Έτσι είχαμε συνωστισμό και εντάσεις μεταξύ των πολιτικών αρχηγών για να μην συμπέσουν οι ομιλίες με την ώρα μετάδοσης του Survivor. Όλοι ήθελαν να πάρουν τον λόγο μεταξύ 18:00 με 21:00 και τον πραγματικό λόγο τον είπε ο υπουργός Οικονομικών που ανέβηκε στο βήμα στις 22:30, την ώρα δηλαδή που ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας στο Survivor.

« Έτσι κι αλλιώς μόνοι μας είμαστε, οι εννιά στους δέκα βλέπουν Survivor, οπότε δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις...» είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και για πρώτη φορά αυτές τις ημέρες υπήρξε διακομματική συμφωνία έστω και για ενα reality.
Θύμα του Survivor η κ.Γεννηματά που ζήτησε το λόγο όταν ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ανακοίνωσε πως μετά τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη θα μιλούσε ο πρωθυπουργός. Επισήμανε ότι είθισται ο πρωθυπουργός να μιλά τελευταίος για να έχει ακούσει τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης και υποστήριξε ότι ο κ.Τσίπρας δεν αντέχει να ακούσει άλλη κριτική.

Ο Πρόεδρος της Βουλής απάντησε ρίχνοντας το φταίξιμο "σε κάποιους αρχηγούς που άργησαν" δείχνοντας μάλλον προς τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασιλη Λεβέντη και υποστήριξε ότι δεν είναι σε βάρος της κ.Γεννηματά η αλλαγή της σειράς.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη έκαναν λόγο για μεθόδευση και σημείωναν ότι η κ.Γεννηματά ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στις έξι και μισή (πριν τον κ.Μητσοτάκη) και βρισκόταν στην αίθουσα έξι και δέκα λεπτά.