Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Το λάθος του Νικήτα Κακλαμάνη που προκάλεσε γέλια στη Βουλή..BINTEO



Ένα λάθος του α’ αντιπροέδρου της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη με το όνομα βουλευτή προκάλεσε γέλια στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον νέο εκλογικό νόμο.

Συγκεκριμένα, στο βήμα βρισκόταν ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Χάρης Καστανίδης και κατά την ομιλία του υπήρξε διάλογος με συναδέλφους του από τη ΝΔ. Εκεί επενέβη ο κ. Κακλαμάνης με δεδομένο πως κάτι δεν επιτρέπεται από τον κανονισμό της Βουλής. Ο α’ αντιπρόεδρος της Βουλής, όμως, μπέρδεψε τα ονόματα.

«Μην κάνουμε διάλογο για να καταλήξει κ. Σκανδαλίδης (σ.σ. κ. Καστανίδης)», είπε ο κ. Κακλαμάνης με τον ομιλητή του ΚΙΝΑΛ να λέει: «Καστανίδης».

Το σκηνικό επαναλήφθηκε έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα. «Κ. Σκανδαλίδη μην κάνετε διάλογο», ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης με τον Χάρη Καστανίδη να λέει με χαμόγελο: «Σας παρακαλώ μην μου αλλάζετε το όνομα, κύριε Πρόεδρε».

Ο κ. Κακλαμάνης απάντησε και εκείνος με χαμόγελο. Ζήτησε συγγνώμη, υποστήριξε πως δεν είναι υποτιμητικό για να σπεύσει στη συνέχεια να ζητήσει να διαγραφεί από τα πρακτικά η αναφορά του κ. Καστανίδη ως Κώστα Σκανδαλίδη.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

enikos.gr