Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κόντρα Γεροβασίλη – Γεωργιάδη με αφορμή Tweet για τη συγκέντρωση των Ποντίων



Κόντρα μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη ξέσπασε με αφορμή ένα tweet του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ για τη σημερινή συγκέντρωση των Ποντίων στο Σύνταγμα.

Η κ. Γεροβασίλη, σε παρέμβασή της στη Βουλή και διευκρινίζοντας δήλωση στην οποία προχώρησε νωρίτερα, τόνισε πως «αναφέρθηκα σε tweet του κ. Γεωργιάδη​ που έλεγε πως οι πόντιοι θα ζητήσουν το κεφάλι του κ. Φίλη επί πίνακι αύριο στο Σύνταγμα».

«Δεν βρήκαν το κεφάλι του κ. Φίλη το απόγευμα και τελικά πήραν το κεφάλι του κ. Κουμοyτσάκου» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

Πρέπει να θωρακίσετε τη Δημοκρατία συνάδελφοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την αντίδραση της κ. Γεροβασίλη προκάλεσε μία αποστροφή του λόγου του Γιάννη Βρούτση, ο οποίος αναφερόταν στην απογευματινή δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου τονίζοντας:

Είστε πολύ μικρή για να αναφέρεστε στη Νέα Δημοκρατία. Η ΝΔ έφερε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα με αγώνες και θυσίες.

Απαντώντας ο Άδωνις Γεωργιάδης και αφού εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον Γιώργο Κουμουτσάκο, σημείωσε απευθυνόμενος προς την κ. Γεροβασίλη:

Θα όφειλε να είναι πολύ πιο προσεκτική και να γνωρίζει ότι η φράση την οποία απέδωσε σ΄ εμένα δεν είναι τίποτε άλλο παρά τίτλος άρθρου από ένα από τα μεγαλύτερα , το μεγαλύτερο σάιτ που ασχολείται με τα ποντιακά ζητήματα στην Ελλάδα, το pontosnews. Και θέλω να πω στην κ. Γεροβασίλη, στον κ. Τσίπρα, στον κ. Σταθάκη, στον κ. Τσακαλώτο και σε όλους τους άλλους που έχουν ονομαστικά επιτεθεί εναντίον μου, τις τελευταίες ημέρες. Οι ψηφοφόροι της ΝΔ που θα εκλέξουν τον επόμενο αρχηγό μας στις 22 Νοεμβρίου, είμαι τελείως βέβαιος ότι θα εκλέξουν εκείνον που ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται περισσότερο. Και ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται περισσότερο εκείνον που υβρίζει νυχθημερόν. Θέλω να πω για μία και τελευταία φορά στην κ. Γεροβασίλη, να μη διανοηθεί πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνει στις εσωτερικές μας διαδικασίες.