Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Καραμανλικό «πηγαδάκι» στη ΔΕΘ – Τι συζητήθηκε;



Μία «άκρως» καραμανλική παρέα συνέλαβε ο φωτογραφικός στο Βελλίδειο λίγο πριν αρχίσει η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αποτελούνταν από τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Θεόδωρο Ρουσόπουλο, τους πρώην υπουργούς Ευρυπίδη Στυλιανίδη και Ανδρέα Λυκουρέντζο, την γυναίκα της παρέας και πρώην υφυπουργό Ζέττα Μακρή καθώς και τον πρώην βουλευτή Ηλία Βλαχογιάννη.

Τα πέντε «γαλάζια» στελέχη εμφανίστηκαν με ανεβασμένη διάθεση και θυμήθηκαν τα παλιά καθώς όλοι τους έχουν «θητεύσει» ως βουλευτές και υπουργοί στις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα επιπλέον κοινό σημείο είναι η επαναφορά τους στο πολιτικό προσκήνιο, με εξαίρεση τον Ανδρέα Λυκουρέντζο που έχει δηλώσει ότι δεν θα είναι ξανά υπόψηφιος, καθώς οι υπόλοιποι θα είναι εκ νέου υποψήφιοι βουλευτές και μάλιστα με βεβαιότητα εκλογής.

Συγκεκριμένα, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αττικής και οι Ευρυπίδης Στυλιανίδης, Ζέττα Μακρή και Ηλίας Βλαχογιάννης φαίνεται να «κλειδώνουν» την εκλογή τους σε Ροδόπη, Μαγνησία και Τρίκαλα αντίστοιχα.

Αυτό που έγινε αντιληπτό και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι ότι επειδή είχαν καιρό να βρεθούν, δε σταμάτησαν να συζητάνε μεταξύ τους σε πολύ φιλικό κλίμα, σχολίασαν τους πάντες και τα πάντα, φωτογραφήθηκαν αρκετά και γέλασαν με την ψυχή τους σε σημείο που τραβούσαν τα βλέμματα και των υπολοίπων στην αίθουσα.

Δεν έλειψαν τα «πειράγματα» αλλά και η σοβαρή κουβέντα για τις εκλογικές τους περιφέρειες και πιθανόν ανανέωσαν το επόμενο ραντεβού τους για τα έδρανα της Βουλής…

Πηγή κειμένου: 

parapolitika