Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 -
Μέτριο

15 °C

Σήμερα, 22. Οκτωβρίου 2020

Ιερέας έβγαλε «στη φόρα» τις φωτογραφίες του εγκαταλελειμμένου σπιτιού του Αλέξη Γεωργούλη..Δεν έχει τελειωμό η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ιερέα – πλέον – Ρίζο Κομήτσα και τον Ευρωβουλευτή και ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη με αφορμή το εγκαταλελειμμένο σπίτι του τελευταίου στην Ανατολή Αγιάς.

"Εξάψαλμος" Ρίζου Κομήτσα σε Αλέξη Γεωργούλη: Αντί να υιοθετείς μονοπάτια, κοίτα το εγκαταλελειμμένο σπίτι σου στην Ανατολή

 Θυμίζουμε πως ο πρώην δήμαρχος Κιλελέρ και περιφερειακός σύμβουλος, που πλέον είναι Ιερέας, πριν τρεις ημέρες ανάρτησε στο facebook ένα κείμενο – ευθεία επίθεση στον Γεωργούλη σχετικά με το εγκαταλελειμμένο σπίτι της οικογένειάς του στην πλατεία της Ανατολής, φέρνοντάς το γεγονός αυτό σε αντιδιαστολή με την δράση που έγινε προσφάτως στον δήμο Αγιάς στο πλαίσιο της οποίας ο ευρωβουλευτής υιοθέτησε ένα μονοπάτι.

Ο κ. Κομήτσας τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Γεωργούλης αντί να υιοθετεί μονοπάτια στον Αγιόκαμπο ας έρθει στην Ανατολή όπου είναι συνιδιοκτήτης κατοικίας και οικοπέδου στο κέντρο του χωριού, που εδώ και χρόνια έχουν εγκαταλειφτεί από τους ιδιοκτήτες με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η στέγη του σπιτιού, τα τείχη και τα μπαλκόνια του».

Ο Αλέξης Γεωργούλης χθες στην εκπομπή (Παράθυρο στη Θεσσαλία) του Δ. Μαρέδη στο ASTRA TV, ρωτήθηκε για το θέμα αλλά δεν θέλησε να δώσει συνέχεια και αρκέστηκε να πει ότι πρόκειται για αστοχία του κ. Κομήτσα. Συγκεκριμένα τόνισε: «Θα χαρακτήριζα ως άστοχη επικριτική τα όσα μου καταλόγισε ο κ. Κομήτσας σχετικά με το μονοπάτι που υιοθέτησα. Δεν θα ήθελα να δώσω συνέχεια σε αυτό το πράγμα. Εάν αυτή η δράση στον δήμο Αγιάς δεν είναι σημαντική και έχει κάποια αντίθετη άποψη ο κ. Κομήτσας ας χρησιμοποιήσει επιχειρήματα πάνω σε αυτό, αλλά να εκφράζεται όπως εκφράστηκε νομίζω ότι είναι λίγο άστοχο».

Ο κ. Κομήτσας πάντως δεν πτοήθηκε και λίγο μετά ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook φωτογραφίες από το εν λόγω σπίτι, σχολιάζοντας: «Ιδιοκτησία οικογένειας Γεωργούλη στην πλατεία της Ανατολής-Αγιά».

Δεν μένει παρά να δούμε αν το συνεχίσει ο Ιερέας ή αν το λήξει εδώ, μετά την στάση του Ευρωβουλευτή να αρνηθεί να σχολιάσει κάτι περεταίρω…

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Σε «χλωρό κλαρί» δεν αφήνει τον Γεωργούλη ο Κομήτσας – Ο Ιερέας έβγαλε «στη φόρα» τις φωτογραφίες του εγκαταλελειμμένου σπιτιού του Ευρωβουλευτή (φωτο)Σε «χλωρό κλαρί» δεν αφήνει τον Γεωργούλη ο Κομήτσας – Ο Ιερέας έβγαλε «στη φόρα» τις φωτογραφίες του εγκαταλελειμμένου σπιτιού του Ευρωβουλευτή (φωτο)Σε «χλωρό κλαρί» δεν αφήνει τον Γεωργούλη ο Κομήτσας – Ο Ιερέας έβγαλε «στη φόρα» τις φωτογραφίες του εγκαταλελειμμένου σπιτιού του Ευρωβουλευτή (φωτο)Σε «χλωρό κλαρί» δεν αφήνει τον Γεωργούλη ο Κομήτσας – Ο Ιερέας έβγαλε «στη φόρα» τις φωτογραφίες του εγκαταλελειμμένου σπιτιού του Ευρωβουλευτή (φωτο)Σε «χλωρό κλαρί» δεν αφήνει τον Γεωργούλη ο Κομήτσας – Ο Ιερέας έβγαλε «στη φόρα» τις φωτογραφίες του εγκαταλελειμμένου σπιτιού του Ευρωβουλευτή (φωτο)Σε «χλωρό κλαρί» δεν αφήνει τον Γεωργούλη ο Κομήτσας – Ο Ιερέας έβγαλε «στη φόρα» τις φωτογραφίες του εγκαταλελειμμένου σπιτιού του Ευρωβουλευτή (φωτο)Σε «χλωρό κλαρί» δεν αφήνει τον Γεωργούλη ο Κομήτσας – Ο Ιερέας έβγαλε «στη φόρα» τις φωτογραφίες του εγκαταλελειμμένου σπιτιού του Ευρωβουλευτή (φωτο)Σε «χλωρό κλαρί» δεν αφήνει τον Γεωργούλη ο Κομήτσας – Ο Ιερέας έβγαλε «στη φόρα» τις φωτογραφίες του εγκαταλελειμμένου σπιτιού του Ευρωβουλευτή (φωτο)Σε «χλωρό κλαρί» δεν αφήνει τον Γεωργούλη ο Κομήτσας – Ο Ιερέας έβγαλε «στη φόρα» τις φωτογραφίες του εγκαταλελειμμένου σπιτιού του Ευρωβουλευτή (φωτο)Σε «χλωρό κλαρί» δεν αφήνει τον Γεωργούλη ο Κομήτσας – Ο Ιερέας έβγαλε «στη φόρα» τις φωτογραφίες του εγκαταλελειμμένου σπιτιού του Ευρωβουλευτή (φωτο)Σε «χλωρό κλαρί» δεν αφήνει τον Γεωργούλη ο Κομήτσας – Ο Ιερέας έβγαλε «στη φόρα» τις φωτογραφίες του εγκαταλελειμμένου σπιτιού του Ευρωβουλευτή (φωτο)