Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η έκπληξη της Φάνης Πάλλη Πετραλιά στον πρίγκιπα Κάρολο



Στη βρετανική πρεσβεία βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης το πριγκιπικό ζεύγος, Κάρολος και Καμίλα, προκειμένου να παραστούν στη δεξίωση που διοργανώθηκε προς τιμήν τους.

Στην αυλή της πρεσβείας, παρατεταγμένοι κυκλικά για να τους χαιρετίσει ο πρίγκιπας έναν-έναν, βρέθηκαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού, ακαδημαϊκού και δημοσιογραφικού κόσμου.

Η Φανη Παλλη Πετραλια μάλιστα μίλησε για το ενδιαφέρον του Καρόλου στην παρουσίαση που του έκανε η ίδια από το αρχείο της οικογένειας της .

Συγκεκριμένα η Φάνη Πετραλιά είπε: «Μεγάλο ενδιαφέρον και συγκίνηση του Πρίγκιπα Κάρολου στην παρουσίαση που του έκανα στην Βρετανική Πρεσβεία από το ιστορικό αρχείο της οικογενείας Πετραλιά. Το αρχείο περιέχει ιδιόχειρες επιστολές με προσωπικό και πολιτικό ενδιαφέρον του παππού του Πρίγκιπα Ανδρέα, της γιαγιάς του Πριγκίπισσας Αλίκης, του πατέρα του Πρίγκιπα Φιλίππου και αδημοσίευτες φωτογραφίες και ντοκουμέντα όλης της βασιλικής οικογένειας. Ο παππούς μου Θάνος Πετραλιάς, βουλευτής και μεγάλη πολιτική προσωπικότητα, ήταν αδερφικός φίλος του Πρίγκιπα Ανδρέα»

Ακόμα στην παρουσίαση παρευρέθηκαν η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, ο πρίγκιπας της Σερβίας Αλέξανδρος και η πριγκίπισσα Αικατερίνη, ο Κώστας Δήμτσας γενικός διευθυντής της ΜΚΟ «Αποστολή», ο εφοπλιστής Λασκαρίδης, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, οι δημοσιογράφοι Αλέξης Παπαχελάς, Γιάννης Σπανιολός, Ελισάβετ Φιλιππούλη, και εκπρόσωποι του Στρατού και της ΕΛ.ΑΣ. κ.α..