Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Χώρισαν Δόμνα Μιχαηλίδου και Γιάννης Κεφαλογιάννης



Χωρισμός στην κυβέρνηση για το ζευγάρι υφυπουργών για τους οποίους όσοι ήξεραν πρόσωπα και πράγματα έκαναν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα που είχε σοβαρές πιθανότητες να πάρει ακόμη και τον δρόμο για την εκκλησία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Δόμνας Μιχαηλίδου και του Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Μόνο κοντινά πρόσωπα και των δύο γνώριζαν για τον χωρισμό της υφυπουργού Εργασίας και του υφυπουργού Υποδομών που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους ύστερα από ενάμιση χρόνο κοινής πορείας, προσπαθώντας να μη διαρρεύσει τίποτα στα media. Από το φθινόπωρο οι κοινοί γνωστοί και φίλοι έπαψαν να τους βλέπουν μαζί καθώς τα «σύννεφα» στον έρωτά τους έκαναν την εμφάνισή τους.

Και οι δύο τους πλέον προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους αλλά και πλέον προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους αλλά και τα κυβερνητικά τους καθήκοντα, βαδίζοντας σε δρόμους χωριστούς…

Τα «αγκάθια» που οδήγησαν στον χωρισμό να γνωρίζουν οι δυο τους όμως ορισμένοι από το περιβάλλον τους λένε ότι ενδεχομένως κάποια πολιτικά θέματα που απασχόλησαν τη Δόμνα Μιχαηλίδου έκαναν τον Γιάννη Κεφαλογιάννη να πάρει αρχικά αποστάσεις σε προσωπικό επίπεδο και στη συνέχεια να απομακρυνθεί.