Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου 2020 -
Μέτριο

10 °C

Σήμερα, 2. Δεκεμβρίου 2020

Για ποτά οι βουλευτές της ΝΔ μετά την ψήφιση του προϋπολογισμούΉταν η πρώτος προϋπολογισμός που ψηφίστηκε με την Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση και πέρασε από τη Βουλή των Ελλήνων με 158 «Ναι». Αυτό ήταν αρκετό για να σκορπίσει χαμόγελα χαράς και ενθουσιασμού σε όλη την κοινοβουλευτική ομάδα καθώς όλοι ήταν ικανοποιημένοι και από την πορεία της συζήτησης και από την ψήφιση.

Όπως διαβάζουμε στο Βηματοδότη, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψήφισης στη Βουλή, περίπου 35 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εκμεταλλεύτηκαν αυτό το ευχάριστο και χαρούμενο κλίμα που υπήρχε και είπαν να το γιορτάσουν στο ανανεωμένο «Κεντρικό».

Εκεί, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν οι Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Κατερίνα Μονογυιού, Ανδρέας Κατσανιώτης και οι κυρίες της ΝΔ μαζί με τις γραμματείς του πρωθυπουργού όπου όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν χαλαρές και ανάλαφρες συζητήσεις πέραν των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, να μπουν στο εορταστικό πνεύμα των ημερών αλλά να μοιραστούν και ευχές ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς .

nd-vouleutes-poto