Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Γεροβασίλη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει αίσθηση του χιούμορ



Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν μπόρεσε να κρύψει το αληθινό του πρόσωπο και δεν έκανε ούτε μια αναφορά στους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους, αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, για τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η κ. Γεροβασίλη εκτίμησε επίσης πως όταν οι πολίτες καταλάβουν τι προτείνει ο κ. Μητσοτάκης θα μείνει στάσιμος στο σημερινό του αξίωμα.

«Παρά το σινεφίλ σκηνικό με το ημίφως στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να κρύψει το αληθινό του πρόσωπο», δήλωσε συγκεκριμένα η κυβερνητική εκπρόσωπος και προσέθεσε ότι ο κ. Μητσοτάκης μέσα σε τρεις ολόκληρες ώρες δεν βρήκε χρόνο να κάνει ούτε μία αναφορά στις λέξεις «εργαζόμενος», «άνεργος», «συνταξιούχος».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σχολίασε επίσης πως ο κ. Μητσοτάκης «για άλλη μία φορά έδειξε ότι δεν έχει αίσθηση του χιούμορ, αφού προσέλαβε την περιπαιχτική αναφορά του πρωθυπουργού στις κινητοποιήσεις και τις σχετικές δηλώσεις των ένστολων συνδικαλιστών, ως προτροπή να τον συλλάβουν».

«Διαβεβαιώνουμε τον κύριο Μητσοτάκη ότι τέτοιο κίνδυνο δεν διατρέχει. Απεναντίας, διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, αν οι πολίτες καταλάβουν τι ακριβώς προτείνει, να μείνει στάσιμος για πάντα στο σημερινό του αξίωμα», σημείωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.